U ALKOHOLISANOM STANJU NAPASTVOVAO TENISERKU! Veliki Federerov prijatelj i nekadašnji dubl partner završio u zatvoru! (FOTO)

Nekadašnji dubl partner Rodžera Federera, Iv Alegro osuđen je na dve godine zatvora!

Rodžer Federer
Rodžer Federer, Foto: EPA WILL OLIVER

Kako prenosi švajcarski "Blik", sud je potvrdio da je žrtva nasilja bila austrijska teniserka koju je pod uticajem alkohola Alegro seksualno napastvovao!

U presudi stoji da je žrtva "barem delimično" seksualno napastvovana, da je trauma bila stvarna, ali da ne postoji dokazi silovanja.

Ovaj Švajcarac je najavio da će uložiti žalbu na presudu pred kantonalnim sudom, ovu sitaciju je objasnio kao "nejasnu" i rekao je da je nevin.

"Nikada nisam bio nasilan ni prema kome" - rekao je on.

On je u svom iskazanju rekao da se poslednjeg seća da je popio čašicu pića, te da se popeo na podijum i plesao.

Tužilac je zahtevao četvorogodišnju kaznu za Švajcarca, jer je potvrđeno da nije bilo halucinacije, ali je optuženom u prilog išla činjenica da ranije nije bio osuđivan niti da ima kriminalni dosije.

Ova presuda je doneta na osnovu slučaja iz 2014. godine koji se dogodio u Estoniji. Tada je Alegro bio na skupu evropskih trenera, a tada je uznemirivao jednu austrijsku teniserku.  

Njih dvoje završili su u hotelskoj sobi, gde se napastvovanje dogodilo. Alegro se bavio profesionalno tenisom od 1997. godine do 2011. godine, osvojio je tri titule u karijeri!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi