Nik Kirjos, Boris Beker
AP
Nik Kirjos, Boris Beker, Foto: AP

Njih dvojica su na Tviteru imali podužu raspravu u kojoj je palo dosta teških reči.

Zverev je trebalo da ide u izolaciju, međutim, prekršio je istu, pa je Australijanac poručio da "se dosta kontroverznih stvari dešava po svetu, ali da je Saša Zverev slagao i da je sebičan što je prekršio izolaciju".

- Ne volim cinkaroše! Svako ko se tako ponaša prema kolegi sportisti nije moj prijatelj! Pogledajte se u ogledalo i razmislite da li mislite da ste bolji od nas - branio je Beker zemljaka.

Nije mnogo prošlo, Kirjos je uzvratio:

- Pobogu, Borise. Ni sa kim se ne takmičim, niti ikoga želim da 'pokopam'. Ovo je globalna pandemija i ako se neko ponaša idiotski kao što je Aleks, ja ću ga zbog toga kritikovati. Jednostavno je.

Čuveni bivši teniser, jedan od najvećih u istoriji "belog sporta" se nije mnogo osvrtao na komentar:

- Svi živimo u pandemiji koja se zove kovid-19. Užasno je što je ubila toliko ljudi. Trebalo bi da zaštitimo svoju porodicu i voljene i da pratimo savete, ali i dalje ne volim cinkaroše.

Na to ionako temperamentni Nik nije mogao da ćuti, pa je i uvredio Bekera:

- Cinkaroš? Jer sam nekoga prozvao za neodgovornost? Na čudan način vidiš situaciju, šampionu. Ja se samo brinem za ljude. I to dok moja porodica i porodice širom sveta rade ono što bi trebalo, a onda dođa jedna guska i mlatara rukama, e onda ću nešto da kažem. Boris Beker je veći glupan nego što sam mislio. Ima dobre voleje, ali očigledno nije baš najpametniji.

Boris je nastavio da brani Zvereva komentarima da se privatne stvari ne iznose iz svlačionice, kuće, odakle god, a onda se preselio na Kirjosova dostignuća koja do sada nisu bila baš zapažena.

- Voleo bih da vidim da Nik Kirjos ostvario svoj puni potencijal i osvoji Grend slem. On bi bio sjajan uticaj na mlade ljude sveta ako bi se bavio problemima vezanim za jednakost, rasu, poreklo. Postani muško, dečko, i pokaži se! - istakao je Beker.

PROČITAJTE JOŠ: