Nadal i Perelo
twitter/Tennis
Nadal i Perelo

twitter/Tennis

Nadal i Perelo, Foto: twitter/Tennis

Slavni teniser Rafael Nadal sutra će izgovoriti sudbonosno "da" devojci sa kojom je čak 14 godina u vezi - Mariji Fransiski Pereljo, poznatijoj kao Ciska.

Opasan virus napao našeg tenisera!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.10.2019. 09:55 Laslo polako počinje da jača organizam i da trenira. Laslo Đere, Foto: EPA/Andy Rain Laslo Đere je ove godine osvojio prvi ATP turnir u karijeri, ali u poslednje vreme igra lošije što je logično s obzirom na ne baš sjajno zdravstveno stanje u kome se naš teniser nalazi.

Svadbema ceremonija će biti održana na imanju “La Fortalesa”, na Majorki, koja je poznata i po tome da se na njemu snimala BBC - ijeva televizijska serija “The Night Manager”.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal je zbog venčanja zakupio čitav kompleks, a sudbonosno "da" reći će baš na tvrđavi. Pripreme su u samom završnici, a da ništa nije prepustio slučaju govore i prve fotografije koje su isplivale, na kojima se može videti ogroman šator koji se postavlja na tvrđavu, kako bi se onemogućili fotografisanje i snimanje iz vazduha.

Inače, isplivali su i određeni detalji vezani za svadbu kojoj će prisustvovati 500 zvanica. Naime, strogo je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona tokom ceremonije, a mere obezbeđenja su ogromne, kao i što se očekivalo. Među zvanicama će se naći i španski kralj Huan Karlos, kao i mnoge Rafine kolege.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Not too long until the big day ???

A post shared by Maria Francisca Perelló ♡ (@xiscaperellofans) on Oct 15, 2019 at 12:46pm PDT

Rafa je zaprosio Mariju prošle godine na romantičnom putovanju u Rim, a upoznali su se preko školske drugarice Rafine sestre Izabele.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana