Novak Đoković
AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Novak Đoković i Goran Ivanišević

EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Porodica bivšeg tenisera Gorana Ivaniševića, inače Novakovog trenera, prolazi kroz veoma težak period.

Pre nekoliko dana, posle duge i teške bolesti, preminula je Goranova sestra Srđana.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je bolovala od Hodžkinsove bolesti, a njen otac Srđan kaže da je, iako je bila bolesna, uvek bila snažna i puna života. Isto se desilo i uoči operacije posle koje se Goranova sestra nije probudila...

- Imala je rak limfnih čvorova kad je bila mala. Imala je zračenje i sve je to ostavilo traga. Bolest se nije vratila, ali su oštećena bila u svim mekim tkivima. Posebno pluća i srce... Pre godinu dana imala je tešku virusnu upalu pluća. Bila je jako slaba. Virus je napao tri zaliska i bila je potrebna promena. Operacija je trajala 11 sati. Sve je bilo kako treba, planirali su kako da je probude. Došlo je do hipertenzije i nisu mogli da joj pomognu - objasnio je otac Srđan za "24.sata.hr".

Goran Ivanišević

AP Photo/Denis Paquin, FILE

Goran Ivanišević, Foto: AP Photo/Denis Paquin, FILE

Da je Srđana bila veoma omiljena najbolje govori to da je njena soba oblepljena emotivnim oproštajnim porukama.

- Bila je omiljena u zgradi... bila je borac u životu... borila se za interese naše zgrade i svih stanara... neka joj bude mirno na drugoj adresi - bile su neke od poruka stanara u zgradi pokojne Srđane Ivanišević.

Otvorena, beskompromisna, najiskrenija ispovest Miličića - istina o Americi: "Kao da idem na Goli otok..."

Naterali su ga da ostane do kraja. Darko Miličić, Foto: Blic/Marko Metlaš Darko Miličić, bivši centar Detroita i našeg nacionalnog tima, otkrio je zašto je počeo da trenira košarku. - Iz ljubavi! Bilo je valjda normalno s obzirom na visinu koju sam imao da krenem da se bavim košarkom.

Srđana Ivanišević je preminula u 53. godini, a brat Goran bio je izuzetno vezan za nju.

- Jedan od najgorih dana u mom teniskom životu dogodio se krajem 1988. godine. Spremao sam se za put u Australiju gde sam planirao da igram kvalifikacije u Adelejdu i potom kvalifikacije Australijan Opena i možda da nastupim na juniorskom turniru. Pre nego što sam krenuo na put, otac mi je rekao da mi je sestra bolesna, da je lečenje skupo, da on ostaje kod kuće i da ću biti sam. Ja te noći nisam spavao, a sledećeg dana sam otputovao u Australiju i tamo izgubio u završnom krugu kvalifikacija u Adelejdu, ali sam ušao kao laki luzer i stigao do četvrtfinala. I u Melburnu sam prošao kvalifikacije i takođe stigao do četvrtfinala. Juniorski turnir nisam ni igrao. U svakom slučaju sav taj nagradni fond koji sam zaradio u Australiji poneo sam u kešu, stavio ga u jaknu od koje se nisam odvajao sve do dolaska kući. I zbog toga nisam spavao u avionu. Onda sam došao ocu i rekao: Evo ti pare, evo ti i jakna, samo da mogu konačno da se naspavam - ispričao je Ivanišević svojevremeno za jednu lokalnu televiziju.

Goran Ivanišević

EPA/Kirsty Wigglesworth

Goran Ivanišević, Foto: EPA/Kirsty Wigglesworth

Srđana će biti sahranjena u sredu u Splitu.

Ova vest iznenadila je i pogodila Novaka Đokovića koji nije mogao da ostane ravnodušan na tragediju svog trenera, pa je i sam verovatno bio potresen informacijama. Loša atmosfera osetila se i u taboru Novaka posle osvajanja titule u Japanu.

Privatni avion u kom su bili Divac i Stojaković pogodila munja!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 13:06 Leteli su iz Indije. Vlade Divac, Foto: AP/Rich Pedroncelli Izbegnuta tragedija u Londonu. Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je leteo iz Indije ka prestonici Engleske pogodila je munja, prenosi ESPN.

Podsetimo, prvi igrač sveta Novak Đoković osvojio je danas ATP turnir Rakuten open pobedivši u finalu Austrijanca Džona Milmana sa 2:0 (6:3, 6:2).To je četvrti pobednički pehar za Djokovića ove godine, prethodno je pobedio na turnirima Australijan open, Madrid i Vimbldon.

Na kraju upotrebila jaku i žestoku reč za njega, ovo niko nije očekivao od trenutno najslavnije Hrvatice

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 11:51 - 08.10.2019. 12:19 Od svih naših sportista, samo njega zna. Kristina Mandarina, Foto: Instagram/lareina1134 Popularnost preko noći i ne sa prevelikim povodom je nešto što odlikuje današnje vreme. Tako je i sa atraktivnom prodavačicom mandarina iz Zagreba Kristinom Penevom.

Od sutra, Đoković će započeti 272. sedmicu kao prvi igrač sveta. Đoković je bez većih problema nadigrao 80. tenisera sveta. Imao je dobru realizaciju brejk lopti, servis je bio na visokom nivou, pa je samim tim i igra na mreži bila lakša. Srpskom teniseru ovo je 76. titula u karijeri, a 11. na turnirima u Aziji.

Bivši dečko njegove devojke mu presudio, u krvavom pohodu usmrtio i šestogodišnje dete!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 17:13 Stravičan slučaj. Hokej, Foto: Shutterstock Poznati golman Florijan Jani (24) je ubijen u nedelju ujutro na spavanju u krvoproliću u Kicbilu. Janija i još četiri žrtve iz porodice njegove devojke ubio je njen bivši momak Andreas E. (25).

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

Komentari (1)

milovan

06.10.2019 17:21

Zbilja mi je zao zene. Ali samo onoliko koliko je njenom bratu zao Srba koji su pobijeni i proterani iz hrvatske. Jeli posteno sa moje strane.!!??