NOLE MI MAŠE SA 100 EVRA, A JA PRESISAO Troicki otkrio nikad jaču anegdotu o pijanstvu pred meč!

Kakvo je drugarstvo vladalo među našim teniserima... Viktor Troicki rešio je da ispriča jednu anegdotu

Novak Đoković i Viktor Troicki
Novak Đoković i Viktor Troicki, Foto: Marko Metlaš

- Bilo je dosta dobrih anegdota, ono je legendarno "spava Jankela." Janko i ja smo u petak igrali singlove u Švedskoj i dobili smo lagano jer su oni imali slab tim. Imali su OK dublaše, ali su singlovi bili slabi. Janko i ja smo dobili singlove, a dubl su u subotu igrali Nole i Ziki.I naravno izgubili - rekao je Troicki kroz osmeh i dodao:

- Noletu je trebalo da odigra taj meč da bi stekao uslov za Olimpijske igre. Nije hteo da igra singl, pa je u nedelju Janko trebalo da igra prvi meč protiv nekog nepoznatog Šveđanina. Samo se čekalo da on dobije taj meč i da mi pobedimo - rekao je Troicki u podkastu "Wish&Go".

Nastavio je u istom ritmu.

- Mi smo veče pre toga znali da će, nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom: „Spavaj Jankela!" Naravno, on ništa to nije čuo. I dobro, dobije on taj meč prvi u nedelju, a ja sam poprilično presis'o što bi rekli i malo sam imao vremena za odmor.

Objasnio je šta se desilo.

- Janko je brzo dobio, Ziki isto polumrtav, Nole nije hteo da igra singl isto. i sada da bi odigrali, ja treba da igram peti meč protiv Lindsteda. A on dublaš, nikada nije bio singl igrač nešto, ali može dobro da servira, ume da odigra dobro. A ja... Ne mogu levo, ne mogu desno. Mrtav!

Nole je rešio da se našali.

- I onda su me zezali sa strane. Viču sa klupe: "Ako ga sada brejkneš daćemo ti sto evra!" Pa mi mašu sa sto evra! Nole, naravno. Pa me ucenjuju, a ja ne mogu da se okrenem. Na kraju, Lindsted preda meč. Rekoh, bežimo odavde, ne mogu više da stojim.

Za više sportskih vesti zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi