Janko Tipsarević i Viktor Troicki
printscreen
Janko Tipsarević

printscreen

Janko Tipsarević, Foto: printscreen

Jedan od najboljih srpskih teniser u istoriji ovog sporta, Janko Tipsarević je otkrio nakon svog poslednjeg meča u karijeri, najlepši momenat u svojoj dugoj karijeri!

PROČITAJTE JOŠ:

Janko se porazom od u polufinalu Stokholma od Japanca Juičija Sugite oprostio od ATP tura, a posle meča je dao veoma zanimljiv intervju!

Tokom karijere koja je imala puno uspona i padova, za 17 godina je osvojio četri trofeja, ali za njega je osvajanje Dejvis kupa sa reprezentacijom Srbije bilo nešto posebno:

"Najbolji trenutak moje profesionalne teniske karijere?!" - zamislio se Janko, a potom je iznenadio novinara: "To je bilo kada je Viktor Troicki pobedio Mikaela Ljodru za pobedu Srbije nad Francuskom i osvajanje titule u Dejvis kupu".

Tipsarević će zauvek ceniti provedeno vreme kada je nastupao za tim Srbije na Dejvis kupu!

"Znam da ovo zvuči izuzetno luckasto. To nije zato što sam ja veći patriota od ljudi u Srbiji, ni od saigrača, već zato što ja stvarno sebe smatram timskim igračem. To vreme u Dejvis kupu je nešto meni najdraže tokom cele karijere i, iako mi je ovo poslednji turnir na ATP Turu, srećan sam što ću karijeri završiti u Madridu (na Dejvis kupu)", rekao je Tipsarević.

Tipsarević će se oprostiti od profesionalnog igranja tenisa na Dejvis kupu u Madridu koji se igra od 18. do 24. novembra.