penzionisani teniseri
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
penzionisani teniseri

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Penzionisani teniseri, Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Vodili su velike bitke sa "velikom trojkom", često su znali da gube, ali kada su ih pobeđivali to su radili na spektakularan način!

PROČITAJTE JOŠ:

Mi ćemo ih se rado sećati, a oni su odlučili da im 2019. godina bude poslednja u karijerama! Ukoliko možete sve da ih prepoznate svaka vam čast, ako ne to je sasvim normalno, mi ćemo vam ih predstaviti sve počevši od tenisera sa leve strane!

Đoković ovom izjavom šokirao Hrvate, pogledajte ceo snimak njegovog intervjua! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 17:48 Novak se nalazi u Madridu! Novak Đoković, Foto: printscreen Najbolji srpski teniser svih vremena, se nalazi u Madridu gde će zajedno sa reprezentacijom Srbije nastupati u novom Dejvis kupu!

Tomaš Berdih, David Ferer, Viktor Esrela Burgos, Radek Štepanek, Maks Mirni, Marcin Matkovski, Nikolas Almagro, Mihael Južnji i Markos Bagdatis!

Sasvim sigurno je da će ih tenis pamtiti, Ferera po 27 titula u 19 godina dugoj karijeri, Bagdatisa koji je tukao Đokovića i ostalu dvojicu, a uz to je osvoji 4 ATP titule uz 349 pobeda! Pa onda finalistu VImbldona 2010. godine Berdiha koji na tom putu izbacio Novaka, Mirnija koji je bio prvi teniser sveta u dublu ali i ostale!

Njima je falio i Janko Tipsarević koji se penzionisao sa ATP turnira u oktobru, a nije bio te noći u Londonu sa ostalima zato što se pripremao sa ostalim saigračima za predstojeći Dejvis kup u Madridu!

To će ujedno biti i poslednji Jankov pozdrav tenisu, a radiće ono što najviše voli u "belom sportu" a to je da igra za reprezentaciju Srbije!

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine