Stefanos Cicipas
(AP Photo/Alberto Pezzali)
Stefanos Cicipas

(AP Photo/Alberto Pezzali)

Stefanos Cicipas, Foto: (AP Photo/Alberto Pezzali)

Kakav turnir! Sjajni mečevi su bili na programu u Londonu, puni preokreta i iznenađenja! Stefanos Cicipas je pobedio Medvedeva i Zvereva, a Dominik Tim je možda priredio i najveće iznenađenje turnira, pobedio je prvo Rodžera Federera pa potom i Novaka Đokovića!

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvojica su pre tri godine zajedno trenirali, tada je Cicipas imao svega 21. godinu, a na svom Instagram nalogu je podelio fotografiju sa Timom!

Dominik Tim i Stefanos Cicipas

printscreen

Dominik Tim i Stefanos Cicipas, Foto: printscreen

On je u opisu ove fotografije napisao: "Još samo malo i igraću sa svim igračima ATP završnog turnira! Još jedan jak trening sa kolegom Dominik Timom! Osećam se zaista sjajno zato što svaki dan napredujem, prilagođavam se visokom nivou tenisa posle svake sesije treninga, ali najviše od svega mi je drago da sam na ovom događaju!" 

Igrala je legendarno finale protiv Ane Ivanović, a sada se udaje za 23 godine starijeg muškarca! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 12:52 Njena koleginica je otkrila da staje na ludi kamen! Jovana Jakšić, Foto: RAS Foto Marko Metlas Srpska teniserka Jovana Jakšić je bila veliki talenat srpskog tenisa, stigla je do 102. mesta WTA liste, a onda je počeo sunovrat! Ona danas zauzima 227.

Stefanos je pobedio Federera u polufinalu, a Dominik prošlogodišnjeg osvajača Aleksandra Zvereva! Meč počinje od 19 časova!

BONUS VIDEO 

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"