Rolan Garos
Tanjug/AP, Michel Euler
Rolan Garos

Tanjug/AP, Michel Euler

Rolan Garos, Foto: Tanjug/AP, Michel Euler

Srbija će u sredu, u drukom kolu turnira imati čak tri predstavnika u singl konkurenciji. Neće biti najboljeg na svetu, Novaka Đokovića, ali će na teren izaći Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Filip Krajinović.

Ovakvom informacijom dolazi se i do zaključka da će Novak svoj meč drugog kola protiv Švajcarca Henrija Laksonena igrati u četvrtak, ali tačan termin odigravanja meča još uvek nije poznat.

Kecmanović će igrati meč na terenu broj 14 protiv Belgijanca Davida Gofana, Krajinović igra sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom u okviru drugog meča na terenu broj 6, dok će Laslo Đere biti na terenu broj 12 protiv Australijanca Alekseja Popirina.

Aleksandra Krunić, Rolan Garos

EPA - EFE, Caroline Bloomberg

Sva tri meča trebalo bi da se igraju oko 12:30, ali će zavisti od završetka prethodnih mečeva na pomenutim terenima.

Neće se igrati samo u singl konkurenciji, a imaćemo predstavnike i u dublu.

Šapovalov udara

Eurosport printscreen

Na terenu broj 11 Lajović i Tipsarević igraće meč prvog kola dubla protiv kombinacije Gozales-Kureši(11 časova), dok će Krunićeva u kombinaciji sa Ajlom Tomljanović biti treća na terenu broj 9, a za protivnice imaće Viktoriju Azarenku i Ešli Barti. Taj meč neće početi pre 14 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

  

 

Na teren će takođe i Rodžer Federer koji će treći izaći na teren glavnog terena "Filip Šatrije" u meču sa Nemcem Oskarom Oteom negde oko 14:30, dok će Rafael Nadal biti drugi duel programa terena "Suzan Lenglen" u duelu sa Nemcem Janikom Modenom, okvirno oko 12:30.

Dženifer Kaprijati

youtube/Tennis Religion II

Svoj meč u sredu će odigrati Marin Čilić i Grigor Dimitrov, koji će na novom terenu "Simon-Matje" igrati posle duela Cicipias - Delijen (11:00) i Pliškova - Kušova(12:30).