Novak Đoković
AP Kamil Zihnioglu
Novak Đoković

AP Kamil Zihnioglu

Novak Đoković, Foto: AP Kamil Zihnioglu

Hvala vam što ste pratilii tekstualni prenos meča na portalu Alo!

KRAJ MEČA - Trećim uzastopnim brejkom Novak osvaja drugi set 6:1 i odlazi u četvrtfinale Mastersa u Parizu gde ga očekuje duel protiv Stefanosa Cicipasa!

Opustio se sada Novak, lagano na mreži stiže do 30:15, a zatim i šestim asom na meču do 40:15. Edmund izbacuje loptu u aut tako da Đoković sada vodi sa velikih 5:1!

PROČITAJTE JOŠ:

Pada polako Edmund, a Đoković pravi NOVI BREJK I STIŽE DO VELIKIH 4:1!

Potvrđuje Novak brejk i stiže do prednosti od 3:1! 

BREJK 2:1 ZA NOVAKA! Kakav preokret u ovom servis gemu! Bez izgubljenog poena Đoković stiže do brejka!

Nekako postaje normalno danas da Novak završava svoje gemove as udarcima pa tako je bilo i ovoga puta za izjednačenje 1:1!

Uz malo sreće Đoković stiže do 40:30, ali ne i do brejk prilike pa tako Edmund stiže do prednosti na startu drugog seta 1:0!

DRUGI SET:

Odmah na startu mini brejk za Novaka 2:0, a zatim uspešnim čelendžom dolazi do 4:1. Forhendom koji je išao preko 150 kilometara na sat, Edmund smanjuje na 4:2. Dva mini brejka prednosti ima Novak vodi 5:2 i ima svoj servis. Šeta Novak po terenu Edmunda i stiže do tri vezane set lopte 6:3. Sjajan servis Edmunda 6:4. Imao je Britanac sreće, čak 5 set lopti nije iskoristio Đoković 6:6. Neverovatno je dramatično u "Bersiju" 7:7. Greši Edmund, Đoković stiže do SEDME SET LOPTE KOJU KONAČNO KORISTI I DOLAZI DO PRVOG SETA 7:6!

TAJ - BREJK PRVOG SETA:

Nema šta Đoković sada da izgubi, pritiska Edmunda i stiže do prvih brejk lopti koje nije iskoristio tako da će pobednika prvog seta odlučiti taj - brejk 6:6!

Asom Novak završava još jedan gem i pritisak prebacuje na Britanskog tenisera 6:5 za Đokovića!

Konačno jedan dobar ritern našeg tenisera za 40:30, ali to je bilo sve u ovom gemu, tako da je sada ponovo nerešeno 5:5!

Novak Đoković

AP Kamil Zihnioglu

Novak Đoković, Foto: AP Kamil Zihnioglu

Lakim poenima iz servisa Đoković stiže na korak od osvajanja prvog seta 5:4!

Nema za sada rešenje Novak za forhend vinere Britanskog tenisera koji izjednačuje na 4:4!

Đoković nastavlja sa sigurnim gemovima kada servira i bez izgubljenog poena stiže do prednosti od 4:3!

Nije blizu Novak ni ovoga puta da zapreti Britancu. Jedini poen osvojio je zahvaljujući duploj grešci protivnika pa je rezultat 3:3!

Bahati Kirjos u zatvoru?! Kosmička karma ga sustigla, anđeo čuvar sa teniskih terena ne misli tako! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 30.10.2019. 14:13 Dežurni pljuvač dobio šta je zaslužio! Nik Kirjos, Foto: Youtube printscreen Za australijskog tenisera, Nika Kirjosa, se smatra da je najluđa glava u muškom tenisu, a njegovi ekscesi to često i potvrđuju!

Divnim bekhendom Edmund dolazi do 30:15 u petom gemu. Imao je Britanac priliku da stigne i do dve brejk lopte, ali je Novak uspeo da izjednači. Servis dobro služi našeg tenisera koji stiže do prednosti od 3:2!

Nema ovoga puta ni Edmund većih problema u svom gemu 2:2!

Novak je siguran ponovo na svom servisu, gubi samo jedan poen i dolazi do prednosti od 2:1!

Nekadašnji Đokovićev saradnik očajan - Živi na ivici, ruinirana kuća sve što mu je ostalo (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 30.10.2019. 17:37 Nekada slavni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, već godinama pokušava da proda ogromno imanje čija cena je 10,5 miliona evra. Novak Đoković i Boris Beker, Foto: EPA Adrian Dennis Pool Beker već godinama pokušava da proda imanje na Majorki, ipak cena od 10,5 miliona razlog je zbog kog nema interesenata za nekretninu koja je pod uticajme vremena prilično propala.

Na momenat smo imali prvo uzbuđenje pri rezultatu 30:30. Novak potom pravi dve greške tako da Edmund stiže do izjednačenja 1:1!

As udarcem zavšava Novak prvi gem u meču i dolazi do prednosti 1:0!

PRVI SET:

Novak Đoković i Kajl Edmund rivali su u osmini finala ATP Mastersa u Parizu.

Biće ovo šesti duel dvojice tenisera, a Novak vodi u pobedama sa 4:1. Nisu se sastali još od Vimbldona prošle godine kada je Đoković bio bolji sa 3:1 u setovima. 

NOVAK ĐOKOVIĆ - KAJL EDMUND

Turnir: ATP Pariz 1000

Stadion: COURT CENTRAL (Centralni teren)

Podloga: Tvrda, dvoranski uslovi

Broj titula: 76/1

Ukupan osvojen nagradni fond: $135,851,985/ $5,190,930

Odnos pobeda i poraza: 884/185 - 102–103

Novak Đoković je posle duela sa Korentanom Muteom izjavio:"Prvi put sam igrao protiv Mutea. Veoma je talentovan. Svaka mu čast, čeka ga lepa budućnost. Pravio sam mnogo grešaka u prvom setu. Ne osećam se dobro na terenu poslednjih nekoliko dana, ali pobedio sam i nadam se da ću u narednom meču biti u boljoj formi".

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo