Venčanje Nadala!
EPA CATI CLADERA
Venčanje Nadala!

EPA CATI CLADERA

Venčanje Nadala!, Foto: EPA CATI CLADERA

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Chiska Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudbonosno "da" Nadal i Pereljo rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija.Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Venčanje Nadala!

EPA CATI CLADERA

Venčanje Nadala!, Foto: EPA CATI CLADERA

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje. Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Pereljo je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti.Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Venčanje Nadala!

EFE/Ezequiel Ivan Espinar Riutor

Venčanje Nadala!, Foto: EFE/Ezequiel Ivan Espinar Riutor

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Bujica emocija - Tipsarević održao govor od kog ćete se naježiti (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 19.10.2019. 09:53 Janko Tipsarević je porazom u četvrtfinalu turnira u Stokholmu odigrao poslednji meč na ATP turu, a posle eliminacije je dao veoma emotivnu izjavu. Janko Tipsarević na turniru u Stokholmu, Foto: Printscreen Teniser koji je ostavio dubok trag u belom sportu, porazom od Juičija Sugite je završio učešće na poslednjem ATP turniru u karijeri, po završetku meča pozdravljen je gromoglasnim aplauzom.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro, prenosi B92.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu