Damir Džumhu
instagram/damirdzumhur
Damir Džumhu

instagram/damirdzumhur

Damir Džumhu, Foto: instagram/damirdzumhur

Partner u dublu Filipa Krajinovića, bosanski teniser Damir Džumhur, doživeo je tešku povredu na meču Rolan Garosa i to kada su vodili!

Srpsko/bosanski par se odlično nosio u duelu protiv Rama i Salisburija i u trenutku povrede vodili su sa 5:4 u prvom setu, uz prednost brejka.

Dogodila se pobreda Džumhura pa su bili primorani da predaju meč.

PROČITAJTE JOŠ:

Stefan Đoković

Instagram/jelenadjokovicndf

Prilikom trećeg poena u devetom gemu, Džumhur se požrtvovano bacio za jednu loptu, ali je snažno udario ramenom o zemlju, što je izazvalo pucanje dva ligamenta ramena i kontuziju kosti.

"Nažalost, desilo se najgore. Imao sam nesreću da nezgodno padnem, dok sam sa obe ruke drzao reket, tako da nisam uspeo da ublažim pad. Vesti su loše, ali nadam se da će oporavak trajati kraće od predviđenog i da sezona nije do kraja izgubljena. Pokušaću da se vratim što pre. Ova pauza nije stigla u najbolje vreme jer sam polako vraćao formu, ali ne sumnjam u to da ću se vratiti još jači i stabilniji" rekao je Džumhur.

 

Nakon pada, samo je legao na zemlju i počeo da jauče od bolova, a odmah mu je u pomoć pritrčao i njegov partner Filip Krajinović.