Ivan Lendl
EPA Peter Klaunzer
Ivan Lendl, Foto: EPA Peter Klaunzer

Nemački teniser Aleksander Zverev ponovo je opširno pričao o problemima van tenisa sa kojima se suočava. Zverev prolazi kroz najteže trenutke u karijeri, pošto vodi bitku sa privatnim problemima, ali i bivšim menadžerom.

Momak iz Hamburga ima jednu od lošijih sezona u karijeri iza sebe a ovoga puta je pričao i o treneru kojeg je angažovao prošle godine, legendarnog Ivana Lendla. Mladi Nemac je kritikovao Lendla zbog, kako kaže, veoma lošeg odnosa prema poslu.

"Ponekad odemo na trening koji traje dva sata. Samo se dogodi da mi odjednom okrene leđa i počne da prepričava kako je igrao golf. Dobio je novog psa, pokazuje mu kako da ide da obavi nuždu. Glavne su mu teme golf i njegov pas", rekao je Zverev.

PROČITAJTE JOŠ:

Trenutno peti igrač na ATP listi kazao je da ne želi više da trpi takvo ponašanje trenera i nagovestio da će uskoro okončati saradnju i sa njim.

Ne može da se dogodi da imam problem s drugim servisom i dok ga treniram, njemu posle 20 minuta postane dosadno i počne da priča kako je izveo neverovatan udarac na šestoj rupi", zaključio je Zverev.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković napravio šou na Vimbldonu!