Andrea Petković
AP Photo/Vincent Thian
Andrea Petković

AP Photo/Vincent Thian

Andrea Petković, Foto: AP Photo/Vincent Thian

Nemačka teniserka srpskog porekla, Andrea Petković dobila je nepristojnu ponudu putem društvenih mreža!

Niko ga nije hteo, ni Federer ni Rafa, a onda ga je Nole uzeo po svoje! Posle treninga Srbin mu je ostavio emotivnu poruku! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 22:21 Komična scena u Njujorku! Novak Đoković, Foto: printscreen Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je zbog povrede morao da preda meč Švajcarcu, Stenu Vavrinki, odnosno titulu osvojenu prošle godine. Iako je trpeo bol još od finala Sinsinatija, Nole ipak nije mogao da izdrži, ali shodno tome lepo se proveo u Njujorku i pojavio se u jednoj američkoj emisiji.

Naime, jedan njen navijač joj je rekao da bi mogla da se bavi pornografijom, ukoliko joj se tenis ne isplati, njen odgovor je šokirao tenisku javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je na svom Tviter nalogu podelila sliku na kom je bio komentar tog njenog fana. Ona je na svojoj objavi napisala "Ostati otvorenog uma, pretpostavljam" uz smajli koji plače!

Andrea Petković

Twitter

Andrea Petković, Foto: Twitter

Andrea Petković je rođena u Tuzli, otac joj je Zoran a majka Amira, sa šest godina su se preselili u Nemačku pod čijom zastavom sada i zastupa!

Brojne teniske ličnosti su prokomentarisale njenu objavu, kao što su Kokinakis, Rene Stabs, Arina Rodionova i ostali..

BONUS VIDEO 

Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!