Monika Belovuković
instagram/printscreen
Monika Belovuković

instagram/printscreen

Monika Belovuković, Foto: instagram/printscreen

Verovatno mnogi nisu ni čuli za lepu srpsku teniserku Moniku Belovuković koja je postala poznata po svojim postupcima van terena. Nekadašnja profesionalna igračica postala je poznata po vezi sa najvećim "neprijateljem" i mrziteljem Novaka Đokovića - Nikom Kirjosom, ali to nije najgore što se desilo Srpkinji.

Ko osvaja Australijan open?

 

Australijanka, srpskog porekla uhapšena je zbog kokaina. To su pokazali i rezultati krvi, pa je i osuđena. Monika je u prvoj izjavi negirala da je koristila kokain, iako su rezultati testa tvrdili drugačije. Belovuković je slupala svoj luksuzni automobil "Mercedes G":

- Popila sam jedno piće pre dva dana - rekla je policajcima Belovukovićeva, ali je onda na sudu odučila da prizna krivicu, dodavši da joj je neko sipao drogu u piće.

- Kada su me zaustavili policajci i test bio pozitivan odmah mi je sinulo odakle sam mogla da imam kokain u krvotoku. Setila sam se da sam pila mnogo na žurci nekoliko dana pre toga, i da mi je verovatno tada neko sipao drogu u piće. To veče popila sam previše alkohola i stavila sebe u ranjivu poziciju - izjavila je ova lepotica, a preneo je "Dejli Telegraf".

Iako je Belovukovićeva bila veliki teniski talenat, povukla se zbog ambicija u menadžerskom poslu. Studirala je u Redam Hausu, a tenisom je počela da se bavi u čuvenom klubu "Vajt siti".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Sasa

23.01.2021 15:42

Samo se ti druzi sa tim Kirjosom... taj ce te na put izvesti taj nemoze ni sebi da pomogne a ne tebi.