Novak i Srđan Đoković
Marko Metlaš/Alo!
Novak i Srđan Đoković

Marko Metlaš/Alo!

Novak i Srđan Đoković, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srđan Đoković izjavio je na TV Prva da se i u polufinalu Mastersa u Parizu protiv Rodžera Federera videlo da zapadni svet nije naklonjen Novaku.

"Nije bilo lako ni njemu ni njegovoj porodici. On je deo srpskog naroda, mi smo poznati inadžije. I tamo preko kad navijaju protiv njega, on se zainati i pokaže da je od čelika. Kao na meču protiv Rodžera u Parizu. Nažalost, taj zapadni svet ga ne voli. Oni ga strašno poštuju i cene te njegove uspehe, ali ga ne vole. Moraće da se pomire s tim da je on najbolji i da će biti najbolji u istoriji tenisa. To je sigurno. Jedan od najboljih sportista ikada. A zašto u Kini igra najbolje i zašto se tamo najbolje oseća? Zato što tamo oseća ljubav. Oni ga stvarno vole", rekao je Srđan Đoković.

Rodžer Federer, Pariz

EPA

Rodžer Federer, Pariz, Foto: EPA

Potom se osvrnuo na fenomenalno polufinale između Noleta i Federera.

"Meč Novaka i Rodžera bio je neverovatan. Dva šampiona su pokazala da su i dalje šampioni. Moraće ovi klinci da sačekaju da oni odu u penziju kako bi došli na njihovo mesto", rekao je Srđan priznavši tako i za Švajcarca da je veliki šampion.

 

Komentari (1)

Cicka Svidja mi se

05.11.2018 08:57

Ma sta ko pricao za njega Srdjan je realan covek , ume da primeti i da ono sto vidi i kaze... lepo covek razaznaje stvari . Mozda ga pojedini ne podnose bas iz tog razloga .... mnogima smeta pravda , iskrenost i realanost a postenje pogotovu i smelost da se sreze u brk svima bez pardona , meni se svidja a to je jako bitno kada se meni neko svidi. Sto se tice zavrsnice finala isto bih i ja uradila ,Noleta je prehlada mucila sve vreme ... ZIVEO NOLE I VAJDA . Rus ce da slavi ali to mu je