Novak Đoković
EPA Chema Moya
Novak Đoković

EPA Chema Moya

Novak Đoković, Foto: EPA Chema Moya

Novak Đoković bio je vidno potresen posle poraza Srbije od Rusije u Dejvis kupu. Đoković je u singlu lako izašao na kraj sa Karenom Hačanovim za izjednačenje na 1:1, posle poraza Krajinovića od Rubljova, a onda je usledio meč odluke - dubl.

Viktor nije mogao da se suzdrži! Đoković ga zagrlio, tešio, pa potom i sam zaplakao, izraz ovog deke sve govori! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 22.11.2019. 17:51 Tužan kraj divne generacije! Đoković i Troicki, Foto: (AP Photo/Bernat Armangue) Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, pošto je od nje bila bolja Rusija. Rusija se plasirala među najbolje četiri ekipe na svetu posle tri dramatična meča, uspeli su da trijumfuju po jednom u singlu i u dublu!

Srbija je poražena posle velike drame od Rusije u četvrtfinalu Dejvis kupa i tako nije uspela da ponovi uspeh iz 2010. godine kada je osvojila popularnu "salataru". Na konstataciju novinara da se sport sastoji od pobeda i poraza, Đoković je rekao:

"Ne bih se složio da je u sportu sve u pobedama i porazima. Sport je mnogo više od toga. Naravno da na profesionalnom nivou sporta pobede i porazi utiču na sportistu i njegovu karijeru".

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Novak je kratko zastao, a onda nastvio:

"Nema šta tu mnogo da se priča. Ovakav meč se igra možda jednom u karijeri. I to je to... Već sutra ujutru moramo da okrenemo novu stranu".

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!