Teniska reprezentacija Srbije
teniskisavez.com
Teniska reprezentacija Srbije

teniskisavez.com

Teniska reprezentacija Srbije, Foto: teniskisavez.com

U Madridu je svečano otvoren Završni turnir novog Dejvis kupa. Ceremoniji je prisustvovalo svih 18 selekcija koje će se narednih sedam dana boriti za titulu Svetskog prvaka. 

Novak rešio da se uz vitamine oporavi nakon jutarnjeg treninga! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.11.2019. 15:37 Srbija prvi meč u Madridu igra u sredu od 11 časova, a protivnik je reprezentacija Japana. Novak Đoković, Foto: teniskisavez.com U ponedeljak u Madridu počinje dugo očekivani Završni turnir Dejvis kupa na kome učestvuje 18 najboljih reprezentacija sveta. AUTOR: Alo.rs/ I.Dž.

Naši reprezentativci predvođeni selektorom Nenandom Zimonjićem, krenuli su sa srpskom zastavom ka centru „Magične kocke“, madridskom poprištu borbe. 

Srbija koja će na ovom turniru nastupiti u sastavu: Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Dušan Lajović i Filip Krajinović prvi meč igra u sredu protiv Japana, dok je u četvrtak očekuje meč protiv Francuske. Pobednici šest grupa i dva najbolje drugoplasirane idu u četvrtfinale koje se igra u petak. Polufinalni mečevi na programu su u subotu, dok je veliko finale zakazano za nedelju u 16 časova.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Janko Tipsarević se učešćem u Madridu oprašta od profesionalnog bavljenja tenisom, tako da nije tajna da bi sa novom popularnom „Salatarom“ želeo da završi svoju bogatu karijeru. Srbija je Dejvis kup osvojila 2010. godine, dok je 2013. zaustavljena u finalu.

BONUS VIDEO:

Tadić po završetku kvalifikacija: Norvežani za 40 posto kvalitetniji kod kuće