Nadal
AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez
Nadal

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Nadal, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Drugi teniser sveta Rafael Nadal trenira punom parom pred turnire koji ga očekuju u finišu sezone. Nadal se na terenu nije pojavljivao od titule na US Openu zbog povrede šake koju je zadobio pripremajući se za Lejver kup koji je odigran u Ženevi.

Nadal od danas još bliži Đokoviću - Španac napravio korak ka prvom mestu

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 11:33 - 14.10.2019. 12:43 Prvi teniser sveta Novak Ðoković od danas zvanično ima samo 320 bodova prednosti u odnosu na Rafaela Nadala na vrhu ATP liste. Novak Đoković, Foto: AP Andy Wong Ðoković je eliminacijom od Grka Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju, gde je branio trofej, izgubio 820 bodova i tako "istopio" veliku razliku dvojice najboljih tenisera.

Španski teniser objavio je video snimak na kojem se vidi kako trenira u jednoj dvorani u svojoj akademiji na Majorki.

Rafa bi 24. oktobra trebalo da igra protiv Novaka Đokovića egzibicioni meč u Kazahstanu, a onda ga čeka Masters u Parizu, ATP tur finale u Londonu i Dejvis kup u Madridu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal će, 4. novembra preuzeti prvo mesto na ATP listi, jer Novak Đoković gubi poene koje je osvojio prošle godine u dvorani u "Bersiju" kada je poražen u finalu turnira.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković posle pobede Srbije u prijateljskoj utakmici sa Paragvajem!