Rafael Nadal
EPA Will Oliver
Rafael Nadal

EPA Will Oliver

Rafael Nadal, Foto: EPA Will Oliver

"Nisam imao problema sa abdomenom, nisam osećao bol. Jednostavno, Saša je igrao odlično, a ja loše. Možemo da tražimo razloge, izgovore, ali na kraju dana jedino što je važno je da u naredna dva meča odigram što je bolje moguće", istakao je Nadal posle meča.

Pročitajte još:

Podsetimo, Nadal se povukao sa Mastersa u Parizu uoči polufinalnog susreta protiv Denisa Šapovalova zbog čega su sve oči javnosti bile uprte u Španca i njegov oporavak.

Iako je bilo neizvesno da li će biti spreman za Završni masters Rafa je uspeo da se pripremi za turnir koji će odlučiti ko će 2019. godinu završiti kao reket broj jedan.

"Nisam uspeo da se održim na 4:4 ili 5:5, jer tada nije lako servirati. Znao sam da neću biti na svojih 100 odsto i zbog toga je taj takmičarski duh od vitalne važnosti. Međutim, ovo mi je tek prvi poraz od Vimbldona, tako da nisam očajan", naglasio je Nadal.

Bivša grend slem šampionka besna dozlaboga, prozvala novinare pa se žestoko obrukala! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 11.11.2019. 15:52 Veoma kontradiktorno! Serena Vilijams i Rene Stubs, Foto: youtube/WashKastles Bivša australijska teniserka Rene Stabs, često komentariše na svom Tviter nalogu, a poslednje njene objave su pokazale da je nekad potrebno dobro razmisliti pre nego što se klikne dugme "objavi"!

Španac je u aktuelnoj sezoni birao turnire kako bi uspeo da održi formu konstantnom do kraja godine, međutim povreda je imala uticaj na njegove planove.

"Ove sezone sam ipak odigrao samo 11 turnira, manje nego obično i negde sam sačuvao svežinu. Ali dogodila se ta povreda abdomena, zbog čega se poremetio ritam treninga. Ali ne znam da li i to možemo nazvati lošom srećom, s obzirom da se dogodila usled lošeg pokreta", kazao je Nadal koji sutra nastavlja takmičenje duelom protiv Medvedeva.

NAJČITANIJE U SPORTU:

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo