Đoković, Beker
AP/Ben Curtis
Đoković, Beker

AP/Ben Curtis

Đoković, Beker, Foto: AP/Ben Curtis

Bivši broj jedan svetskog tenisa, Nemac Boris Beker, smatra da će neko od mlađih igrača narede sezone doći do Grend slem titule, ali veruje i u Novaka Đokovića.

Novakov bivši trener je oduševljen izdanjem Stefanosa Cicipasa, Dominika Tima i Aleksandera Zvereva i veruje da će u 2020. biti još bolji.

PROČITAJTE JOŠ:

On ipak ističe da će se članovi "velike trojke", a posebno Novak Đoković, pitati mnogo kada je reč o raspodeli najvećih trofeja.

"Melburn je Novakovo dvorište. Osvojio je Australijan Open sedam puta. Cicipas je pobedio Federera prošli put i to je podloga koja se takođe dopada i Aleksanderu Zverevu. I oni će imati šanse", smatra Beker.

Novak Đoković i Boris Beker

EPA Adrian Dennis Pool

Novak Đoković i Boris Beker, Foto: EPA Adrian Dennis Pool

Nemca su pitali i kakve su Novakove šanse za uspeh na Vimbldonu i US Openu.

"Mlađi igrači imaju mnogo snage i te osnovne udarce udaraju jače od veterana, tako da i Vimbldon može biti mesto gde će oni zasijati. Ali nikada nećete pogrešiti sa braniocem trofeja. Zato kada je reč o Vimbldonu kažem da će ga osvojiti Novak", dodao je Beker.

Nejmar napravio haos u Parizu, pred njim je samo jedan put

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 16:29 Ali ko će biti "žrtva"? Nejmar, Valverde, Foto: EPA Prethodno leto je između ostalog ostalo upamćeno zbog koketiranja između Katalonaca i "bludnog sina" Nejmara koji trenutno igra za PSŽ. Ofanzivac igra svoju treću sezonu u prestonici Francuske, došao je upravo iz Barselone za sumu od 222 miliona evra što ga čini najskupljim igračem sveta.

Trostruki šampion Vimbldona kaže da će "velika trojka" biti na iskušenjima.

"Mislim da će za njih 2020. biti godina izazova. Mislim da ćemo dobiti u nekog novog Grend slem šampiona, tu je dosta momaka koji vrebaju svoju šansu. Sve više ovih igrača veruje da mogu da pobede članove velike trojke", zaključio je Beker.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"