Elina Svitolina
instagram/elisvitolina
 Elina Svitolina

AP Photo/Pavel Golovkin

Elina Svitolina, Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Najbolja ukrajinska teniserka i svetski broj devet na WTA listi Elina Svitolina, prva je takmičarka koja je stigla do 3. kola, a za to joj je trebalo samo 75 minuta provedenih na terenu.

Ona je u prvom kolu savladala Venus Vilijams sa 2:9, da bi u drugom meču njena sunarodnica Katerina Kozlova predala meč. Naredni protivnik će joj biti Garbinje Muguruza bivši broj jedan.

Svitolina je u više navrata dolazila u javnost zahvaljujući svom seksipilu kojeg rado pokazuje, zato ne čudi informacija i da se slikala za plejboj!

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar Kolarov

facebook/Dnevna doza prosečnog z

Krajem decembra 2017. godine šokirala je domovinu zbog erotskog snimka u kom je ''imala'' glavnu ulogu, a koji je nastao tokom fotografisanja za ukrajinsku magazin XXL.

Nju su tada mediji u Ukrajini osudili pošto smatraju da je neprimerno zbog posla kojim se bavi i zbog uticaja na mlade žene. 

Politika je uspela da pobedi sport, sramne scene pred finale Lige Evrope! (FOTO + VIDEO)

Što se tiče rezultata na terenu, od četvrtfinala RG nikad više nije otišla. Ima ukupno 13 WTA titula, a treće mesto iz 2017. joj je najbolji ''renking.''

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Glam look for @amfar ? It was a pleasure ✨ Dress - @amandawakeley Hair - @robertomuroni Makeup - @eva_guapas_paris Photographer - @bydrebrown

A post shared by Elina Svitolina ? (@elisvitolina) on May 24, 2019 at 4:39am PDT