Novak Đoković
EPA, AP
Pol Anakon

Youtube/Wimbledon

Pol Anakon, Foto: Youtube/Wimbledon

Pol Anakon, teniski trener, rekao je da je Novak Đoković teniski odrastao u eri u kojoj su bili najbolji igrači svih vremena.

Anakon je trenutno trener Amerikanca Tejlora Frica, a ranije u karijeri je radio sa Pitom Samprasom, Timom Henmanom, Stenom Vavrinkom i Rodžerom Federerom.

Novak Đoković

EPA/Noushad Thekkay

Novak Đoković, Foto: EPA/Noushad Thekkay

Američki stručnjak, a nekada profesionalni teniser, rekao je da je Novaku bilo teško da teniski sazreva i odrasta u eri "dvojice najboljih tenisera koji su ikada igrali".

"Problem za Novaka je bio taj što je on teniski odrastao u eri u kojoj su igrali najbolji teniseri svih vremena. Zbog Rodžera i Rafe, Novak je igrao u veoma teškoj eri. Mislim da on, kao teniser, nije znao da to u potpunosti ceni, kao na primer što je Rodžer to cenio jer je on odrastao u drugačijem vremenu", rekao je Anakon za "TennisWorldUSA".

Rodžer Federer plače

Twitter, screenshot

Rodžer Federer plače, Foto: Twitter, screenshot

On je pričao i o odnosu Federera i Đokovića dok je radio sa švajcarskim teniserom, od 2010-2013. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

"Dok sam radio sa Rodžerom (između njih) nije bilo problema. Često su pričali u svlačionici, tako da mi je sve izgledalo kao da je u redu, ali nemam neke značajnije detalje. Mislim da su Rodžer i Rafa zajedno provodili dosta više vremena", dodao je Anakon.

Komentari (1)

Grga Pitić

04.02.2019 12:47

Pričajte usta da niste pusta..