Novak Đoković
youtube/Sport Klub
Novak Đoković

youtube/Sport Klub

Novak Đoković, Foto: youtube/Sport Klub

Novak Đoković je vrlo dominantnom igrom stigao do svog 34. mastersa u karijeri i svoje pete titule u Bersiju!

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski teniser pobedio je Denisa Šapovalova sa 6:3, 6:4, a posle meča se obratio i domaćim medijima!

Jedna veoma duhovita situacija se dogodila kada mu je postavljeno pitanje o nagradi za najboljeg balkanskog sportiste.

Đoković sa sve sombrerom plesao uz taktove grupe "Srbikosi" Slavila se titula u Parizu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 04.11.2019. 13:24 - 04.11.2019. 13:29 Kakav hit! Novak Đoković i "Srbikosi", Foto: instagram/djokernole Novak Đoković je juče osvojio ATP Pariz posle veoma ubedljive igre tokom cele nedelje, u finalu je savladao Šapovalova 6:3, 6:4!

Naime, Đoković je proglašen najboljim sportistom Balkana od Asocijacije nacionalnih odbora balkanskih zemalja, a tu nagradu još uvek nije preuzeo iako je prošlo osam meseci. Na iznenađenje svih prisutnih on nije ni znao da je dobitnik tog priznanja!

„Prvi put čujem za to. Pitaću moj tim o tome, ali rado ću ga primiti“, rekao je Đoković koji se odmah ispravio pošto je bio svestan konotacije njegovih reči:

 „To nije zvučalo dobro, uopšte nije zvučalo dobro, ali primiću priznanje prvom prilikom. London, Dejvis Kup, gde god mogu“, nasmejao se Đoković ali i novinari!

Đokoviću predstoji završni turnir u Londonu, gde će pokušati da pobedi najbolje tenisera sveta kako bi godinu završio na prvom mestu ATP liste! 

Evo kad će Nadal otkriti da li učestvuje na poslednjem turniru u sezoni!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 04.11.2019. 14:10 Ukoliko odustane, u britanskoj prestoniciu će zaigrati njegov sunarodnik Roberto Bautosa Agut kao prva zamena. Rafael Nadal , Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON Najbolji teniser sveta, Rafael Nadal zbog povrede je predao meč polufinala Mastersa u Parizu, a prema pisanju španskih medija u utorak će otkriti da li će igrati i na završnom masteru!

BONUS VIDEO 

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!