Novak Đoković
EPA/Andrej Cukić
Novak Đoković

EPA/Andrej Cukić

Novak Đoković, Foto: EPA/Andrej Cukić

Poznati novinar Ubaldo Skanagata je istakao da je Novak Đoković u prethodnom periodu činio "duple servis greške".

Italijan koji je domaćoj javnosti postao poznat posle "Not too bad" reakcije najboljeg tenisera sveta u razgovoru sa njim, odgovarao je na pitanja čitalaca njegovog portala ubitennis.com.

"Koronavirus je zaustavio tenis, ali nije sprečio Novaka da bude aktivan na svim društvenim mrežama, pomalo pomahnitalo. Nole je pokazao da nema strah od negativnih reakcija koje je izazvao svojim određenim stavovima. Ipak, dobio je više negativnih nego pozitivnih i pitam se ko ga je naveo da to uopšte radi", naveo je Skanagata.

On je naveo i da je u takvim okolnostima lakše napraviti “duplu servis grešku” nego zabeležiti as.

"Da budemo iskreni, zabeležio je nekoliko vinera. Ne možemo da ne aplaudiramo na organizaciju Adrija tura, akciju pomoći teniserima i nameri da održi pažnju na tenisu. To je uvek lepo ispratiti".

Ubaldo je istakao i da ne neophodno da Novak bude "razboritiji u narednim javnim istupima".

"Znate za uzajamne simpatije koje imamo, ali to nije dovoljno za mene da skrenem pogled sa njegovih duplih servis grešaka i da ih pretvorim u asove", zaključio je Skanagata.

Komentari (1)

Penzioner

31.05.2020 19:42

Najveća dupla greška mu je donacija Italijanima, jer oni na zanimljiv način izražavaju zahvalnost za takav nesebičan čin!