Rodžer Federer
AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez
Rodžer Federer

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Rodžer Federer, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Rodžer Federer je poručio da će naredne sezone igrati na Rolan Garosu. Švajcarac, koji je ove sezone u Parizu stigao do polufinala, u kojem je u tri seta izgubio od šampiona Rafaela Nadala, kaže da već zna kakav će mu biti raspored u 2020.

Priznala koliko dugo nije vodila ljubav, a sada postaje TV lice! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 17.10.2019. 13:20 Petkovićeva je do sada u karijeri osvojila 6 turnira. Andrea Petković, Foto: AP Photo/Vincent Thian Andrea Petković, nemačka teniserka rođena u Tuzli, postaće novo lice nemačkog javnog TV servisa, ZDF - a.

"Igraću Rolan Garos. Verovatno me neće biti na mnogo turnira pre toga. Pogotovo pošto ću se takmičiti na Olimpijskim igrama. U rasporedu će biti Rolan Garos, Hale, Vimbldon, Olimpijske igre, posle toga možda Sinsinati, pa US Open", rekao je Rodžer za "CNN".

Mnogi veruju da bi to mogao biti i oproštajni Rolan Garos za Švajcarca, ali on tako nešto još nije nagovestio.

"Kada ste zdravi, kao što sam sada, zabavnije je igrati. Kada imate jedan problem, to je u redu, ali kada ih je više, mnogo je teže. Kada imate tri ili više problema, znate da vam je neophodan odmor, sve posmatrate nekako kroz maglu i nije uopšte zabavno, teško je igrati ako vas uvek boli", zaključio je Federer.

PROČITAJTE JOŠ:

Rodžer je jedinu titulu na turniru u Bulonjskoj šumi osvojio 2009. godine.

BONUS VIDEO:

Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!