Federer i Đoković
AP/Sam Greene
Federer i Đoković

AP/Sam Greene

Federer i Đoković, Foto: AP/Sam Greene

* Federera i dalje progone te dve meč lopte

* Srpski teniser plasirao se u 3. kolo pobedom nad Amerikancem 7:5, 6:1

* Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara

Novak Đoković je sinoć odigrao prvi meč posle finala Vimbldona u kom je slavio posle skoro pet sati. U tom meču Federer je imao dve meč lopte koje nije uspeo da iskoristi.

Ovo je dokaz da Novak ima Božiju pomoć večeras! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 13.08.2019. 21:21 Bog voli Novaka! Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI * Đoković nije igrao još od Vimbldona * U prvom kolu takmičenja u Ohaju bio je slobodan * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara Najbolji teniser sveta, Novak Đoković započinje odbranu titule osvojene prošle godine u finalu protiv Rodžera Federera (6:3, 6:3).

Odličnom igrom protiv Sem Kverija, Đoković je priredio njegovim navijačima da uživaju u dobrom tenisu, pogotovo je bio dominantnan na prvom servisu koji mu je polazio za rukom!

Koliko se njegovi navijači i fanovi dobro provode na mečevima, pokazuje ova slika iz Sinsinatija gde su dvojica fanova htela da podsete na podvig Novaka.

Njih dvojica su držala papire na kojima je pisalo Federer - 40, Đoković - 15 što aludira jasno na trenutak kada je Švajcarac imao dve prilike da stigne do devetog trofeja na Vimbldonu.

Federer olakšao dušu: "Zbog tog poraza od Đokovića nisam mogao da treniram deset dana!"

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 13.08.2019. 22:31 - 13.08.2019. 22:37 Švajcarac prvi put o teškom porazu u finalu Vimbldona. Rodžer Federer, Foto: twitter * Đoković je pobedio Federera posle skoro pet sati igre sa 3:2 * Švajcarac je imao dve meč lopte koje nije iskoristio * I dalje se govori o ovom istorijskom meču Švajcarski teniser Rodžer Federer je rekao da nije uzeo reket u ruke deset dana posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Svi znamo šta se desilo i kako je Novak preokrenuo finale u svoju korist! Nema sumnje da se to Vimbldonsko finale neće zaboraviti, a pogotovo će ostati urezano Federeru, koji je prošle godine u Sinsinatiju izgubio od upravo Novaka u finalu!

Srbin će pokušati da da nadogradi svoj uspeh od prošle godine, kada je osvojio sve Masterse (Zlatni Masters), ima priliku da ima sa svakog Masters turnira po minimum dva trofeja!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu

 

  

 

Komentari (3)

mix

14.08.2019 20:00

Zlatni masters ima samo nass Novak a pobedi li opet u Sinsiju, imace dva zlatna mastersa! To je za legendu, za ceo vek! Idemoooo!

Dusan

15.08.2019 03:31

Upravo ovakvi navijaci dovode do toga da drugi navijaci ne postuju Novaka. Kada cete videti ovakve postupke od strane Rafinih ili Rodzerovih fanova? Nema potrebe za ovakvim cinizmom ali to su te Srbende iz USA, pokazuju kako se voli Srbija...

DzoniNS

16.08.2019 16:49

@Dusan - Sta ti pricas bre.... pa ja bih se smejao i da sam Federerov navijac, bravo momci strasan hahaha