Novak Đoković
AP Photo/Bernat Armangue
Novak Đoković

AP Photo/Bernat Armangue

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Bernat Armangue

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković pobedio je Pera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3), a Srbija je ovom pobedom stigla do sigurnog trijumfa od 2:0 nad Francuskom, pa dubl neće uticati na konačan rezultat! Srbija je kao prva u grupi A prošla u narednu fazu!

Ova pobeda Novaka je veoma važna zato što će Srbija izbeći Španiju sve do finala Dejvis kupa! Per je prikazao veoma dobru igru, ali ga je Đoković psihički slomio krajem prvog seta, zbog čega je Francuz iz besa bacio reket. U drugom setu nije mogao da se sastavi kada mu je Novak opet oduzeo servis, zbog čega je dobio i zvižduke od publike!

Ovim trijumfom Đoković je izbacio Francusku sa Dejvis kupa! Sledi dubl meč Tipsarević/Troicki – Erber/Mau

PROČITAJTE JOŠ:

KRAJ MEČA!

6:3 TRI BREJK LOPTE ZA NOVAKA! POBEDA SRBIJE!

5:3 - Ne može Ben da odgovori na visoku igru Novaka 30:0! Pokušao je da napadne Francuz Đokovića, ali mu je ovaj sve vraćao, kao da je zid! Novi gem za Novaka bez izubljenog poena! 

4:3 - Sjajan poen Bena, Novak je sve njegove udarce vraćao, ali nije mogao i volej! AS broj šest za Pjera! Nova dupla greška za 40:30! Ispravlja se narednim servisom i osvaja novi gem!  

4:2 - Zahuktao se Đoković, još jedan lak servis gem! 40:15!

3:2 - Dobar servis Bena za prvi poen na njegovom servius! Ne može da se obuzda Francuz, potrešen je izgubljenim servisom, ovo sluti na kraj! Dupla servis greška Pjera, 30:30! Dva dobra servisa Pjera, smanjuje rezultat! 40:30!

3:1 - Laka potvrda brejka! Francuz je uništen, publika mu zviždi! 40:0

2:1 - Prednost Novaka 0:30! Sjajan servis Bena pa smeč koji smanjuje rezultat! Još jedan dobar servis Francuza! BREJK ŠANSA ZA NOVAKA! Fenemonalan servis Bena, Novak nije mogao da riternuje, "đus"! Nova brejk lopta posle duže razmene koja je krenula od fenomenalnog riterna Đokovića! LOMI FRANCUZ REKET, ODUZEO MU SERVIS SRBIN! 40:A!

1:1 - Duža razmena koju Novak dobija tako što pogađa liniju! Odličan poen Bena koji je iskoristio nedovoljno dobar slajs Đokovića! Sjajni Novak pogađa liniju, Ben ne veruje pa traži još jedan čelendž! Kakav ritern Bena, ali Novak u sledećem poenu overava svoj prvi gem u drugom setu! 40:30

0:1 - Mali aut Đokovića, 15:15! Novak osvaja još jedan poen, ali Pjer anulira prednost odličnim servisom! Sjajan riter Đokovića, Pjer je pokušao da stigne lopticu koja je bila brža, "đus"! A:40

Prednost za Pjera, pa potom i nova greška, za novi "đus"! Dve identične situacije i još jedan "đus"! Francuz uz dva dobra servisa stiže do prvog gema!

Prvi servira Pjer!

POČETAK DRUGOG SETA!

KRAJ PRVOG SETA! 6:3!

6:3 - Slajs servis Novaka za prvi poen u devetom gemu! 30:0 posle neartikulisanog udarca Bena! Smeč Đokovića za 40:0! Sjajan lob Pjera, Novak mu aplaudirao zbog poteza!

Ben je pripretio novim poenom, ali već u narednom poklanja prvi set Đokoviću! 40:30

5:3 - Šalje Francuz loptu u aut, ni čelend ne pomaže! Fenomenalan ritern Đokovića 30:0! Dve brejk lopte za Novaka, kao da nas je čuo! Prvu je spasao Ben! Đoković je napao drugi servis Pjera koji je potom poslao lopticu u mrežu! 30:40!

Novak nije imao nijednu brejk loptu do sada!

4:3 - Dve greške Pjera, Novak sa 30:0 otvara svoj gem! Sjajan ritern Francuza, Đoković ga je samo ispratio pogledom! Novak iz bekhenda stvara gem loptu! 40:15!

3:3 - Odlično servira Ben, Novak svaki put vrati lopticu ali onda Francuz zaključi smečom poen u svoju korist! Sjajna razmena drop-šotova na mreži, Pjer je spustio Novaku lopticu kod mreže, Srbin ju je stigao pa poslao na drugu stranu isto kod mreže, Ben je na jedvite jade stigao loptu, Đoković ga lobovao pa je Francuz poslao lopticu u aut! Odličan servis u telo Bena! 40:30!

3:2 - Dve greške Bena, omogućuje Novaku još jedan lakši gem, ali već u sledećem poenu sjajan potez Francuza koji pogađa liniju! Dobar servis Novaka, Pjer šalje lopticu u aut! 40:30!

2:2 -  Sjajan servis Pjera, Đoković je vratio visoku loptu, a Francuz je zakucao pravo u Novaka, koji je spektakularno vratio loptu i digao publiku na noge!

Pjer se potom sabrao i sledeća dva poena u postigao u svoju korist! AS Bena! 40:15!

2:1 -  Mali aut Novaka, 15:15! Drugi as Srbina! Đoković odgovara Francuzom istom merom! 40:15!

1:1 - Dva odlična servisa Bena, pa potom loš slajs i poklonjen poen Novaku! Francuz lako stiže do prvog gema na meču! 40:15

1:0 - Napao je Pjer drugi servis Novaka i izjednačio na 15:15! Odličan drugi servis Novaka, i nova prednost! Sjajan prvi servis Novaka ali smeč je poslao pravo u mrežu! Još jedna greška Đokovića, brejk lopta za Pjera! Spasao je brejk loptu veoma staloženim servisom! Nova brejk lopta za Pjera koji pogađa liniju! Ništa ni od druge, jak servis Đokovića, Francuz šalje loptu u mrežu! Dobar Novakov servis i prednost u gemu, Francuz odgovara boljom razmenom poena, novi "đus"! Pjer šalje loptu u aut, nova gem lopta za Novak! Ponvo šalje loptu u mrežu Pjer, posle više od šest minuta Đoković stiže do brejka!

MEČ JE POČEO! NOVAK PRVI SERVIRA! 

Đoković i Per se zagrevaju!

Teniseri reprezentacije Srbije četvrtog dana Dejvis kupa sastaju se sa reprezentacijom Francuske!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Srpski teniser Filip Krajinović pobedio je Žoa Vilfreda Congu sa 2:0 u setovima i ovim trijumfom je doneo Srbiji četvrtfinale i prednost od 1:0!

Srbija u prednosti nad Francuzima, spektakularna igra i strašan Filipov trijumf!

Filip Krajinović je savladao Congu sa 2:0 i doneo prednost Srbiji u duelu sa Francuskom u Dejvis kupu. Filip Krajinović, Foto: EPA Fernando Villar Kraj meča. Filip Krajinović je savladao Congu sa 7:5, 7:6(5) i doneo prednost Srbiji u duelu sa Francuskom u Dejvis kupu.

Pobedio je Francuza sa 7:5, 7:6(5)!

Novak Đoković

EPA Fernando Villar

Novak Đoković, Foto: EPA Fernando Villar

Sledeći na teren izlazi najbolji srpski teniser Novak Đoković koji će pokušati da obezbedi prvo mesto u grupi A!

"Srećan sam da smo imali velike bitke! On će otići u penziju kao najbolji teniser svih vremena!" (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 12:55 Otkrio planove za sledeću godinu! Rodžer Federer, Foto: youtube/ TyC Sports Jedan od najboljih tenisera ikada, Rodžer Federer se nalazi u Argentini, Buenos Aerosu gde igra egzibiconi turnir! Tom prilikom argentinski mediji su napravili poduži intervju sa Švajcarcem!

Njegov protivnik je 24. teniser sveta Benoa Per, koji je zamenio Gaela Monfisa koji je odigrao katastrofalan meč protiv Japanaca! Njih dvojica su odigrali dva meča i obojica imaju po jednu pobedu!

Novak otkrio planove za sledeću godinu, a onda predvideo plan Francuza koji su skovali samo za njega!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 20:28 - 20.11.2019. 20:36 Đoković predviđa da će Francuzi napraviti izmenu u odnosu na njihov meč sa Japancima! Novak Đoković, Foto: EPA Fernando Villar Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković je dao izjavu povodom pobede Srbije nad Japanom 3:0 u prvom meču Grupe A koji su naši teniseri odigrali u okviru Dejvis kupa koji se održava u Madridu!

Pobeda Đokovića nam najviše odgovara, pošto se u grupi B nalaze Španci koje Nadal predvodi do prvog mesta! Da bi se mimoišli sa njima potrebno je da slavimo u ovom duelu, a onda bi išli na Španiju tek u potencijalnom finalu Dejvis kupa! 

Ukoliko kojim slučajem slavi francuski teniser, pobednika će odlučiti dubl  Erber/Mau – Tipsarević/Troicki.