Rafael Nadal
EPA Will Oliver
Rafael Nadal

EPA Will Oliver

Foto: EPA Will Oliver

Prvi reket sveta će u španskoj prestonici od 18. do 24 novembra predvoditi reprezentaciju Španije na finalnom turniru Dejvis kupa.

Nadal i još jedan član španskog tima, Roberto Bautista Agut, koji je bio rezerva u londonskoj O2 Areni, stigli su tokom dana na aerodrom Barahas u Madridu i ubrzo po dolasku se javili selektoru Serhiju Brugueri.

Pročitajte još:

Prvoplasirani teniser na ATP listi bi trebalo uskoro da počne i da trenira, a u Madridu se još sa nestrpljenjem očekuje dolazak Novaka Đokovića, ali za to još ima vremena pošto Srbija prvi meč u svojoj grupi, protiv tima Japana igra u sredu 20. novembra.

Cicipas posle pobede nad Federerom na kameri napisao dve reči, otkriveno njihovo značenje! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:07 Stefanos Cicipas je savladao Rodžera Federera u polufinalu Završnog mastersa u Londonu rezultatom 6:3, 6:4, a potom je poslao poruku javnosti. Stefanos Cicipas, Foto: EPA Will Oliver Grčki teniser je pobedoivši Švajcarca stigao finala Mastersa u Londonu, a posle pobede kojom je osvetio Novaka Đokovića je na kameri uz tradicionalni autogram ostavio poruku "Čudnije stvari".

Bonus video: Aleksandar Mitrović: "Katastrofalno drugo poluvreme s Luksemburgom!"