Andrea Petković i Jelena Janković
instagram.com/andreapetkovici
Andrea Petković

AP Photo/Vincent Thian

Andrea Petković, Foto: AP Photo/Vincent Thian

Andrea Petković, nemačka teniserka rođena u Tuzli, postaće novo lice nemačkog javnog TV servisa, ZDF - a. Urednici ove televizije odabrali su Andreu smatrajući je unikatnom u svetu tenisa, jer je inteligentna, šarmantna i duhovita, sa njom na konferencijama možete da pričate o svim sferama života, ne samo o tenisu.

Njoj novinarstvo nije strano, jer je već imala svoju kolumnu u Zidojdče Cajtungu, gde je pisala o raznim temama, a posebno upečatljivo bilo je priznanje da je 7 godina sama i da joj nije lako da nađe partnera sa kojim može da vodi ljubav.

Otkako je Novak uradio jednu stvar, nisu to mogli da podnesu! "Uzela sam krst i molila se Bogu..."

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 11:37 "Ne znam, i ja patim zbog toga..." Dijana o Novaku Đokoviću, Foto: Youtube printscreen Majka Novaka Đokovića, Dijana, dala je intervju za "GQ Indija" u kojem je, između ostalog, pričala i o vimbldonskom finalu i odnosu navijača prema njenom sinu.

"Droga otpada jer imamo ozbiljne propise o dopingu. Alhohol otpada jer usporava oporavak organizma. Strogo govoreći, seks ne otpada, ali sam ili previše nesposobna ili sam previše oklevala i smatram da nije tako lako imati seks. Trideset do četrdeset nedelja godišnje ste na putu, to je teško za muškarca. Za mene nije opcija veza sa trenerom, fiziom poput mnogih drugih na turu. Filmovi su moj izlaz, porodica i prijatelji", rekla je Petković jednom prilikom u svojoj kolumni.

PROČITAJTE JOŠ:

Petkovićeva je  do sada u karijeri osvojila 6 turnira. Kada je reč o Gren slem turnirima najveći uspeh joj je bio plasman u polufinale Vimbldona 2014. godine. Trenutno se nalazi na 75. mestu najboljih teniserki sveta, a ove nedelje nastupa na turniru u Luksemburgu gde je uspešno startovala pošto je u prvom kolu pobedila Kamilu Đorđi iz Itaije. 

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju