Judžini Bušar i "njen brat"
twitter/DerangedRadio
Judžini Bušar i

twitter/DerangedRadio

Judžini Bušar i "njen brat", Foto: twitter/DerangedRadio

* Najveće uspehe je ostvarila pre pet godina kada je nastupala u polufinalu Rolan Garosa i Australijan Opena

* Nekada je bila peta teniserka sveta

* Ima jednu WTA titulu osvojenu u Ninbergu

Judžini Bušar ne može da se sastavi na terenu posle njene povrede, pa ne čudi da na deset vezanih turnira nije ostvarila nijednu pobedu!

Ali još jedan problem joj se nagomilao na ostale probleme. Prema pisanju "WSVN Miami", 24-godišnjak Solomon Šlomo Azari uhapšen je u luksuznom hotelu/apartmanu u kompleksu gde Bušar živi.

"Lepo što je Novak osvojio Vimbldon, ali u glavi najviše računam onaj trofej sa Čilićem na US Openu!"

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 08:16 Ko je najveći u "velikoj trojci"?

Azari, koji je platio kauciju, će biti osuđen zbog organizovane prevare od 20.000 dolara, lažne upotrebe identifikacije i zbog posedovanja kokaina prilikom njegovog hapšenja.

Ovaj prevarant je živeo dva meseca na račun Bušar, jeo je i pio na krovu ovog luksuznog hotela, a napravio je račun od 42.000 dolara tokom tog perioda, Judžini je tada bila u Evropi gde je učestvovala na Vimbldonu i Rolan Garosu!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

i do me and you do you

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Aug 17, 2019 at 6:44pm PDT

On je uspeo da prođe osoblje tog hotela tvrdeći da je brat ove lepe teniserke.

Prema pisanju ovog portala, Bušar se susrela par puta sa ovim tipom, i u nekoliko navrata je viđena sa Solomonom u hotelskom baru.

Ali kako javlja "FOX NEWS",  njoj su pokazali sliku kriminalca a ona je pod zakletvom izjavila da nikad nije srela tog čoveka i da on nije imao ovlašćenje da koristi njen račun.

Hotel nije sumnjao na prevaru sve dok menadžer ove teniserke nije uložio žalbu na visok trošak od 29.000 dolara do 30. Jula! Ubrzo je pokrenuta istraga u hotelu ali u međuvremenu još 13.000 dolara je naplaćeno na račun Bušar.

Polufinalista Rolan Garosa neće igrati na US Openu! Nezapamćena TRAGEDIJA potresa teniski svet!

AUTOR: 24sata.hr/V.Ž. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:58 - 20.08.2019. 18:28 Još uvek nije poznat uzrok smrti Stadion Artur Eš, US Open, Foto: usopen.org * Amanda Anisimova je američka teniserka * Izgubila je u polufinalu Rolan Garosa od kasnije pobednice Ešli Barti * Trebalo je da bude nosioc na US Openu Jedna od najboljih mladih teniserki na svetu, najmlađa među prvih 100, Amanda Anisimova (WTA 24) otkazala je nastup na US Openu koji počinje sledeće nedelje.

Azari je uhvaćen u nedelju kada je sa dvojicom prijatelja otišao u restoran tog hotela!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda