Saša Burmaz sa Noletom
privatna arhiva

Saša Burmaz sa Noletom

privatna arhiva

Saša Burmaz sa Noletom u Melburnu, Foto: privatna arhiva

Fotografija Saše Burmaza, sudskog veštaka saobraćajne struke iz Vrnjačke Banje kako navija nasred Rod Lejver arene sa raširenom srpskom zastavom obišla je svet!

Pročitajte još:

 

Saša Burmaz je preko rođaka obezbedio komplet karata za Australijan open, a Noleta je video izbliza neposredno posle treninga za prvi meč.

 

- Na treningu je bio tajac! Niko se ne čuje! Svi sede disciplinovano i gledaju, a Nole gine za svaku lopticu, kao da igra finale Grend slema! Prišao sam treneru Vajdi i pitao ga: “Brate, šta je ovo? Niko se ne čuje!” Vajda je samo stavio prst preko usta i rekao mi: “Pssst!” – prepričava Saša oduševljeno i dodaje da je posle treninga prišao Novaku.

Preporučujemo i ovo:

 

Saša Burmaz

privatna arhiva

Saša Burmaz sa srpskom trobojkom, Foto: privatna arhiva

- Pitao sam ga: “Jel može jedan potpis za Vrnjačku Banju?” odgovorio je da može, prišao mi i potpisao se na trobojku i kačket. Posle toga mi je rekao: “Hvala za podršku”, što mi je bilo izuzetno drago. Pozvao sam ga da jednom dođe u Vrnjačku Banju i pričini zadovoljstvo i gradu i meni da ga ugostimo – kaže verni navijač i otkriva kako je postao TV zvezda.

 

- Popeo sam se na tribine, sa raširenom zastavom i gledao meč. Bila je gužva, pa sam se osvrtao da vidim da li je negde ostalo slobodnih mesta. Srećom, ugledao sam tri slobodna mesta i odmah se popeo da ih ugrabim i nesmetano raširim našu trobojku. Ubrzo posle toga mi je prišla ekipa Kanala 9. Pitali su me da li mogu da snimaju dok navijam, pristao sam, a oni su posle kratkog odbrojavanja: “Priprema 5, 4, 3, 2, 1”, zabeležili kako bodrim Noleta sa zastavom i podignuta tri prsta! To je emitovano za vreme Noletovog prvog meča, a meni je neposredno posle toga stiglo preko 1.000 lajkova! Kasnije sam saznao da je snimak emitovan i na jutjubu – zadovoljno kaže naš sagovornik i otkriva da je u Australiji proveo pet nedelja, zahvaljujući bratu i dedi Momčilu Momi Maričiću.

Saša Burmaz

Privatna arhiva

Saša Burmaz, Foto: Privatna arhiva

- Sam sam finansirao avionsku kartu do Sidneja, dok me je deda častio setom ulaznica za turnir u Sidneju i Melburnu. Uživo sam gledao Serenu Vilijams, Šarapovu, Nadala, Federera, kao i naše tenisere Filipa Krajinovića, Troickog, Aleksandru Krunić i naravno – Noleta! Upoznao sam mnogo navijača, a Nadalovom fanu sam na početku turnira poručio da ćemo se videti u finalu. Bio sam u pravu i izuzetno mi je drago što ga je naš najbolji sportista svih vremena bukvalno počistio i zabeležio istorijski uspeh osvajanjem sedmog trofeja u Melburnu – kaže Saša na kraju razgovora i poručuje da Vrnjačka Banja jedva čeka da im Nole dođe u goste.

Saša Burmaz

Privatna arhiva

Saša Burmaz, Foto: Privatna arhiva

 

Ko će kome, ako neće svoj svome!

Saša kaže da je za prvi meč Novaka Đokovića poklonio dve karte našem zemljaku i navijaču Crvene Zvezde.

- Prišao mi je naš čovek u Zvezdinom dresu, koji godinama živi u Sidneju i pitao me da li mogu da mu ustupim karte za Noletov prvi meč. Video me je kada je ušao u Melburn park, a onda je obišao čitavu Rod lejver arenu sa 16.400 mesta da bi me našao! Rekao mi je: “Brate, video sam te odmah sa srpskom zastavom. Nisam mogao da dođem do karata. Ostaviću ti sve što imam kod sebe, mobilni i torbu, samo da meni i ženi ustupiš karte da gledamo Noleta uživo.” Pošto sam i ja Zvezdin navijač odmah sam mu dao karte, ne tražeći ništa zauzvrat – prepričava Saša, koji se pun utisaka vratio iz Australije.