Džon Mekinro
AP Photo/Alastair Grant
Džon Mekinro

AP Photo/Alastair Grant

Džon Mekinro, Foto: AP Photo/Alastair Grant

Novak je na US openu bio apsolutni favorit za osvajanje titule, njegove 18. gren slem, zato Džon Mekinro kaže da je zapanjenim time što je Novak uradio.

Najčuvenija prznica svetskog tenisa naglašava:

- Mislim da ga je savladao pritisak. Puno toga se dešavalo van terena, očigledno da je to uticalo na njega. Svidelo se to njemu ili ne, postaće loš momak do kraja karijere.

Sedmostruki Gren slem šampion, ipak, ne sumnja u Đokovićeve kvalitete:

- Juri istoriju, da prestigne Nadala i Federera na listi po broju gren slemova. Mlađi je, svi to znamo, mnogo toga mu ide na ruku. Ipak, ovo je mrlja koju neće moći da izbriše, svidelo mu se to ili ne - rekao je Mekinro za ESPN.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Sladjan

07.09.2020 11:29

Ali stvarno ce da boli ..... Novaka sto oni tako misle!!!!nice novak najjbolji svih vremena sa bar 35slemova!!!!a za dolazak u ameriku platicete mu milione!!!!

kole

07.09.2020 11:30

Ma idi begaj...

Djoka

07.09.2020 12:15

Može samo da mu zavidi. Postaće Nole prava zver na terenu. Ne treba mu ferplej i nagradjivanje protivnika aplauzom za dobar potez. Takav loš teniser mora da aktivira svoje srpske gene i ućutka ovakve kao što je dotični čije ime ne želim da spomenem.

Milan

07.09.2020 12:54

Шта овај прича, која црна мрља, није никога убио. Десило се па шта. Кажњен је и то је то. Има још турнир, на овај, да сам на његовом месту, више не бих играо.