Novak Đoković i Nik Kirjos
twitter/SI_Tennis
Novak Đoković i Nik Kirjos

twitter/SI_Tennis

Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis

* Nik Kirjos vodi u direktnim duelim protiv Đokvoića sa 2:0

* Oba meča su odigrana 2017. godine kada je Novak imao povredu lakta

* Australijanac često spominje Đokovića u negativnom kontekstu

Novak Đoković je šampion Vimbldona! Posle velike borbe protiv Rodžera Federera u finalu, uspeo je da odbrani titulu osvojenu 2018. godine!

Pre početka meča, Nik Kirjos je tvitovao na svom profilu kako moli Švajcarca da pobedi Đokovića, epilog je poznat!

Australijanac kad god može proziva Đokovića u medijima i na društvenim mrežama, neke od njegovih izjava prevazilaze svaku meru normalnog ponašanja, ali Novaka to ne tangira!

Jedna Instagram stranica je okačila sliku Nika Kirjosa i citirali su reči legendarnog Mekinroa: "Taj momak bi bio u top pet tenisera sveta ako bi sebe naterao na to!".

Nik Kirjos - Đoković, Foto: instagram/tennissportwalkin

Ako obratite malo bolje pažnju, tu objavu je označio da mu se dopada i sam Novak Đoković!

"Uf, šta da vam kažem za Kirjosa? On u suštini nije loš momak, ne znam zašto izjavljuje sve te stvari. Da li želi da privuče pažnju, da li su to neki drugi motivi u pitanju. On želi da bude otvoren, transparentan, želi da bude takva osoba, to je deo njegovog karaktera. Ja poštujem njega, poštujem svakog. Ja nemam problem s tim, neka priča šta god želi. Da li pokazuje poštovanje u meri koji pokazuju drugi? Ne! Ali to je njegov način komunukacije"- rekao je Novak u Beogradu gde je proveo jedan deo priprema za Vimbldon, a potom se i nadovezao:

"Imao sam priliku da ga ga upoznam pre nego što je krenuo sa navalom i talasom kritika na moj račun. Čak sam mu na US Openu pre pet godina kada su svi krenuli da ga kritikuju ponudio neku vrstu pomoći. U smislu da može da se obrati meni jer sam i ja na početku karijere imao dosta kritika na svoj račun. Prolazio sam kroz neke situacije i eto od tog momenta se nešto promenilo. Komuniciramo isključivo kroz javnost. Nikada nisam imao takvu vrstu problema. Mene ne drži budnog preko noći kao što kažu Englezi niti imam razloga" - rekao je Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Novak Đoković napravio šou na Vimbldonu!

Novak Đoković napravio šou na Vimbldonu!