Novak Đoković
instagram.com/djokernole/
Novak Đoković

instagram.com/djokernole/

Novak Đoković, Foto: instagram.com/djokernole/

Porodica Dobrodolac iz Brzeća nadomak Kopaonika imala je tu čast da im Novak Đoković pomaže da sakupljaju krompir iz njive i utovare ga u prikolicu. Kako je porodica opisala za njih nije moglo u životu da ih snađe ništa lepše. Novak već nekoliko dana sa svojom porodicom i decom iz svih krajeva Srbije boravi u Brzeću u okviru „Drugarijade“, koju sprovodi Fondacija „Novak Đoković“. Pored svih aktivnosti koje ima, najbolji srpski teniser je još jednom pokazao koliko je neposredan u kontaktu sa obožavaocima.

Nikada nismo videli ovako uplašenog Novaka! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:40 Od 27. do 29. septembra Srbija reli voziće se u Vrnjačkoj banji. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) Posle dužeg vremena srpski autobomilista Dušan Borković voziće pred domaćom publikom, a uoči Srbija relija rešio je da provoza najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Tako je nakon šetnje primetio ljude u polju koji su sakupljali krompir. Prišao im je i pitao da li im treba pomoć.

- Zanemeli smo. Nismo znali šta da mu kažemo. I kako bi. U jednom trenutku sakupljaš krompir iz njive, podižeš glavu i vidiš, glavom i bradom Nole stoji pored tebe i pita je l‘ ti treba pomoć. Pa to ni u snu ne bih doživeo – započinje za njega nestvarnu priču Tiosav Dobrodolac iz Brzeća.

Novak na njivi

instagram.com/djokernole

Novak na njivi, Foto: instagram.com/djokernole

Prvo što je Nole uzeo, bila je kofa u koju se sakuplja krompir. I kako kažu Dobrodolci, raširio se po polju kao kad juri loptice na teniskim mečevima.

- Pomogao nam je da iz skoro celog zasada izvadimo krompir i stavimo ga u džakove. Čak je tražio da mu pokažemo kako se vezuju. Sve ga je zanimalo. Mogu da vam kažem da mi se ispunio san. Upoznao sam Novaka Đokovića i to na, za mene, spektakularan način – objašnjava uzbuđeni Tiosav.

Novak na njivi

instagram.com/djokernole

Novak na njivi, Foto: instagram.com/djokernole

Ni njegov otac Goran nije krio zadovoljstvo. Ali, nije ni hteo da odbije Novakovu pomoć.

- Čovek je zasukao rukave i počeo da radi. Još ja mu kažem da će da se isprlja. Ništa. Nastavio je da radi. Još me usput ispitivao o vrsti krompira, da li ga prskamo... Sve ga je zanimalo. Ponašao se potpuno prirodno. Mene je to iznenadilo jer on je ipak svetska zvezda – kaže Goran Dobrodolac.

Federer priznao da je PLAKAO zbog Novaka Đokovića!

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 13:54 Novak je pobedio u super tajbrejku 5. seta i osvojio svoj 5. Vimbldon! Federer i Đoković, Foto: AP/Sam Greene Švajcarski teniser Rodžer Federer je ponovo govorio o finalu sa Novakom Đokovićem na ovogodišnjem Vimbldonu.

Sve se tog dana pretvorilo u jedno dobro druženje pošto su se nedugo zatim na njivu pojavili i Novakovi roditelji.

- Nole im je rekao da pogledaju baku, moju majku koja sa 85 godina kupi krompir brže od svih nas. Ja sam bukvalno stajao pored prikolice i gledao ga kako stavlja džakove na ramena i ubacuje ih. I dalje sam pod velikim utiskom – rekao nam je Goran.

PROČITAJTE JOŠ:

Kaže da nije očekivao da će Novakova fotografija koju je postavio na Instagramu izazvati tako veliku pažnju.

- Sišao sam narednog jutra do Brusa. Kad ono, počinju ljudi da me zaustavljaju, da me pitaju o Novaku. Jedan mi je rekao da sam sad i ja postao zvezda – priča kroz osmeh Doborodolac.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana

 

Komentari (1)

Vanesa

22.09.2019 04:17

E to je naš Novak,veliki Čovek pre svega!!!