Nik Kirjos
(AP Photo/Bernat Armangue)
Nik Kirjos

(AP Photo/Bernat Armangue)

Nik Kirjos, Foto: (AP Photo/Bernat Armangue)

Zbog ubedljivih pobeda svojih saigrača, Nik Kirjos smatra da je Australija veoma blizu osvajanja Dejvis kupa koji se održava u Španiji!

PROČITAJTE JOŠ:

Kirjos je igrao odlično, sjajno mu je radio servis što potvrđuje podatak da je imao 16 asova! Za sat vremena je pobedio svog rivala uprkos navijanju kolumbijskih navijača koji su činili većinu na tribini!

"Nisam igrao puno u prošlih par meseci, ali sam odvojio neko vreme da se spremim za ovaj događaj!" - rekao je ekscentrični Australijanac posle pobede, a potom se i nadovezao: "Bilo je dobro! Dejvis kup  nikad nije lak, videli smo par iznenađenja juče"

Australijance predvodi kao trener legendarni Lejton Hjuit, a Kirjos smatra da upravo oni mogu da odu do samog kraja!

"Mislim da možemo da osvojimo, sigurno! Sa Aleksovom igrom, ja znam da mogu da pobedim svakog tenisera na ovom turniru. Imamo sjajan dubl par u Džonu Pirsu i Džordanu Tompsonu koji može da igra i singl! Imamo i sjajnu energiju sa Džonom Milmanom, što znači da imamo sjajnu dubinu! Naša hemija u odnosu na druge timove je visoka! Još uvek su uvodni dani ali mi smo favoriti!"

Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno da rade, pa potom objasnio prednosti i mane toga! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 15:57 Đokovići obožavaju da provode vreme u Srbiji! Stefan i Novak Đoković, Foto: ALO! Foto:Masanori Josida Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković ima na računu milione, ali je veoma prizeman i tradicionalan, a takav je kad su u pitanju i njegova deca!

Danas, Belgija i Australija igraju meč koji odlučuje ko će se plasirati u narednu fazu! Kirjosa očekuje meč sa Darcisom!

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine