Novak i Vavrinka posle finala u Njujorku
Tanjug/AP
Novak i Vavrinka posle finala u Njujorku

Tanjug/AP

Novak i Vavrinka posle finala u Njujorku, Foto: Tanjug/AP

* Đoković protiv Vavrinke vodi sa 19:5 u pobedama

* U poslednja četiri meča rezultat 2:2

* Vavrinka je pobedio Đokovića u finalu US Opena 2016.

Prvi teniser sveta Novak Ðoković izrazio je zadovoljstvo zbog igre i pobede nad Amerikancem Denisom Kudlom za plasman u osminu finala na US openu.

Ðoković je savladao Kudlu 6:3, 6:4, 6:2 i na 5. mestu večne liste po broju pobeda na US openu (72) prestigao sportskog idola Pita Samprasa, a ispred su samo Ivan Lendl (73), Andre Agasi (79), Rodžer Federer (88) i Džimi Konors (98).

Besramni navijač vikao Đokoviću da se penzioniše, Nole poručio da će ga naći, a potom otkrio novinarima šta je to značilo! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 14:10 - 31.08.2019. 14:36 Takvi komentari ga motivišu! Novak Đoković, Foto: AP Photo/Charles Krupa * Novak Đoković je posle 125 minuta igre slavio protiv Denisa Kudle sa 6:3, 6:4, 6:2 * Srpski as je zakazao novi duel sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom * Andrijana Lima je iz Novakovog boksa posmatrala ovaj duel Meč trećeg kola je ostao u senci incidenta koji se dogodio tokom treninga.

"Veoma sam zadovoljan načinom na koji sam prošao dalje. Hvala publici što nas je podržavala do kraja", rekao je Ðoković na terenu odmah posle meča.

Srpski as se u reprizi finala 2016. iz Njujorka sastaje sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom od koga je tada izgubio.

"Imali smo nekoliko velikih borbi širom sveta, a posebno u Njujorku. Izgubio sam poslednji meč upravo ovde od njega", podsetio je Novak.

Jedna od najlepših žena na svetu gledala moćnog Novaka, na redu je Švajcarac! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 08:28 Novak Đoković je pobedio Amerikanca Denisa Kudlu sa 3:0 u setovima! Novak Đoković, Foto: (AP Photo/Charles Krupa) Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je posle 125 minuta igre slavio protiv Denisa Kudle sa 6:3, 6:4, 6:2, koji nije imao šanse pored raspoloženog Novaka.

"Kontroliše meč sa mnogo snage i kvaliteta. Odličan je momak, zajedno treniramo...Neka bolji pobedi", zaključio je on.

Ðoković i Vavrinka igraju sutra od 17 sati po našem vremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!