Lepa Brena, Boba, Novak
Marko Metlaš, Rajko Ristić/Alo!
Lepa Brena, Boba, Novak

Marko Metlaš, Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena, Boba, Novak, Foto: Marko Metlaš, Rajko Ristić/Alo!

* Novak se trenutno nalazi na pripremama u Marbelji

* Uskoro bi trebalo da otputuje u Sinsinati gde će pokušati da odbrani titulu

* Prvi turnir koji je osvojio kao profesionalac je Amersfort u Holandiji, na šljaci

Početak karijere Novaka Đokovića je bio veoma komplikovan, svi znaju da je uvek nedostajao novac i dobro je poznata priča da je Srđan Đoković molio razne ljude da investiraju u Đokovića.

Putovanje maestra koji kad uzme reket svira najlepšu muziku! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:35 Srećan rođendan majstore! Rodžer Federer, Foto: AP Photo/Tim Ireland * Rodžer danas puni 38 godina * 1998. godine je postao profesionalac * Osvojio je 20 Grend slem titula Jedan od najvećih tenisera sveta i čovek koji je lice ovog sporta, Rodžer Federer, danas slavi svoj 38.

Posle osvajanja Vimbldona, Noletov otac, Srđan, je gostovao u emisijama na srpskim televizijama gde je uglavnom pričao o počecima svetskog broja jedan, tada su krenule glasine da je pre 17 godina Srđan pitao Bobu Živojinovića i njegovu suprugu Lepu Brenu da investiraju u Novaka, ali da je ovaj glatko odbio 18 miliona dolara koliko bi danas zaradili.

"Boba je odbio Srđana. Rekao je da je Novak dobar teniser, da može mnogo da postigne, ali da ima bolesno srce i da je njegov otac težak za saradnju. Da su uložili, imali bi 15 odsto od svake njegove nagrade ili sponzorskih ugovora, odnosno za deset godina bi inkasirali 18 miliona evra. Isti deo kolača pripao bi svakome ko je tada bio spreman da investira u Đokovića kada mu je novac bio neophodan za razvoj karijere, koja je bila tek na pomolu", otkrio je dobro upućeni izvor za magazin Star.

Hrvatski teniser rekao za Đokovića da je NEPRIKOSNOVEN!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 10:16 Marin Čilić nema dobru sezonu iza sebe.. U međusobnom skoru Nole vodi 13:0: Đoković i Čilić, Foto: profimedia * Đoković i Čilić odigrali su 19 međusobnih mečeva * Hrvat ima samo dve pobede * 2016.

Na sve to "optužbe", legendardna pevačica je odgovorila  za „Stars”:

"Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primer divnog i uspešnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića