Filip Krajinović
EPA/Jason O Brien
Filip Krajinović

EPA/Jason O Brien

Filip Krajinović, Foto: EPA/Jason O Brien

Teniser se uključio u  jutarnji program TV Prva i  objasnio da u izolaciji mora da ostane 14 dana, i da je uradio pet PCR testova, te da su svi negativni.

- Prvo su mi rekli da ću ostati dva tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu. Ovde sam 12 dana, a peti dan sam u izolaciji. Njihova Vlada me ne pušta iz zemlje, ne pušta me iz hotela iz sobe - rekao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Total body conditioning (@total.body.conditioning)

- Izgubio sam motivaciju, moraju neke stvari da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kad se završi ovo dolazim kući i sešću da vidim sa timom šta dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sad u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto - rekao je Krajinović koji će otkazati neke turnire - dodao je Krajinović.

-- Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo, ali sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Ja nisam navikao na ovo da budem ovako u jednom mestu. - rekao je Krajinović.

Pročitajte još: