Naomi Osaka i Koko Gof
EPA-EFE/JUSTIN LANE
Naomi Osaka i Koko Gof, Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Prošle godine su joj zviždali u meču sa Serenom Vilijams, sada je izrasla u veliku šampionku. Naomi Osaka je i dalje kraljica Njujorka.

PROČITAJTE JOŠ:

Samo ona zna kako joj je bilo u tom meču sa Serenom Vilijams pre godinu dana, umesto dana za pamćenje, dobila je traumu. Kako je u trećem kolu odigrala protiv Koko Gof, to je za priču.

Prva igračica sveta je pobedila 15-godišnju tinejdžerku sa 6:3, 6:0, pokazala je ko je ko trenutno u svetu tenisa, ali i onu svoju pitomu stranu ljudske prirode, spremnost da se sve loše zaboravi.

Protiv Gofove je bilo nekakve neizvesnosti jedno u prvom setu, kada je Amerikanka smanjila na 3:4. Sve posle toga bilo je u znaku Osake, koja je prosto protutnjala kroz meč i ostavila sve u čudu.

Ovoga puta publika je aplaudirala, mala Koko je plakala, a Osaka je tešila! Čak je njenim roditeljima uputila poruku da mogu da budu ponosni kakvu su šampionku odgajili.

Naomi Osaka i Koko Gof, Foto: EPA-EFE/DANIEL MURPHY

Sama činjenica da je ponovo morala da igra protiv ogromne većine na stadionu, a da je tako lako i ubedljivo odradila zadatak, dovoljno govore koliko je sazrela kao igračica.

Ponovo Kirjos i ponovo BAHATOST! Šta mu je skrivio ovaj čovek?! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 01.09.2019. 14:27 Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u osminu finala US Opena pobedom nad Nikom Kirjosom u tri seta. Nik Kirjos, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES Australijski teniser Nik Kirjos poražen je u trećem kolu US opena od Rusa Andreja Rubljova 6:7, 6:7, 3:6.

Kruna Njujorka i dalje je na njenoj glavi, sa njom će ući i u drugu nedelju takmičenja i duel sa Belindom Benčić protiv koje će biti veliki favorit.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević nakon treninga u Kini otkrio dalje planove