Novak Đoković i Danil Medvedev
twitter/tennisnewschan1
Novak Đoković i Danil Medvedev, Foto: twitter/tennisnewschan1

* U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan

* Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju

* Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara

Ruski teniser Danil Medvedev očekuje veoma težak meč sa prvim igračem sveta Novakom Đokovićem u polufinalu Masters turnira u Sinsinatiju.

“Novak je Novak, zapravo više nema šta da se kaže o njemu, osim da gajim ogromno poštovanje prema njemu“, kaže Medvedev, koji je u odličnoj formi jer je u Vašingtonu i Montrealu došao do finala.

Nadal odlučio da krene stopama Federera i Đokovića, posle ovoga će igrati još bolje! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 11:14 Prepisuje uspešan recept! Nadal i Perelo, Foto: twitter/Tennis * Zajedno su od 2005. godine * Završila je studije menadžmenta i ekonomije i radila je u jednom osiguravajućem društvu * Danas je direktorka Fondacije "Rafael Nadal" i veoma je posvećena humanitarnom radu Nadalova izabranica je lepa Marija Fransiska Pereljo, koju mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Njih dvojica su dva puta igrali ove godine, Novak je slavio na Australijan openu, a Danil u Monte Karlu.

Nole još jednom pokazao svoju veličinu, ovog puta na terenu, svaka čast majstore! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 08:44 Plasirao se u polufinale Sinsinatija! Novak Đoković, Foto: AP/Sam Greene * Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara * U polufinalu će se sastati protiv Rusa Danila Medvedeva Svi su upoznati sa time kakav je humanitarac i veliki čovek Novak Đoković, ovog puta je oduševio publiku u Americi još jednim svojim predivnim gestom.

“Ne znam (da li će Novak želeti da se osveti). Radoznao sam da vidim... Trebalo bi da pitate njega, ali da, verovatno će želeti revanš, verovatno želi da pokaže da je on broj jedan na svetu. Biće sjajno polufinale“, dodao je 23-godišnji Rus.

Na pitanje kako su se kockice složile i koji je ključ za to, Medvedev odgovara:

“Mislim da je u pitanju iskustvo igranja velikih mečeva i velikih turnira. Postoje različiti karakteri, evo npr. Šapovalovm koji može da se pojavi niotkud i da zablista na velikoj sceni. Ja sam drugačiji, prve godine na ATP turu nisam dobio nijedan Masters meč, a na Slemovima samo Vavrinku na Vimbldonu. Sticao sam iskustvo i sada sam spreman“.

Đoković u polufinalu turnira u Sinsinatiju, dao nam razlog za brigu! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 08:15 U polufinalu će se sastati protiv Rusa Danila Medvedeva! Novak Đoković, Foto: AP Photo/John Minchillo * U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan * Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u polufinale Sinsinatija čak sedmi put u svojoj karijeri!

Polufinale Đoković – Medvedev na programu je u subotu u ponoć po srednjoevropskom vremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu