Rafael Nadal
printscreen
Rafael Nadal

(AP Photo/Alastair Grant)

Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Alastair Grant)

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal je ispao sa završnog turnira u Londonu, iako je imao dve pobede i jedan poraz, ali je uspeo da ostvari svoj cilj, zadržao je prvo mesto na ATP listi, ponajviše zahvaljujući Rodžeru Federeru koji je spektakularnom igrom izbacio Novaka Đokovića sa ovog turnira!

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je ujedno peti put da Španac završava godinu na prvom mestu, čime se izjednačio sa Srbinom i sa Švajcarcem po tom pitanju, a ispred "velike trojke" je samo legendarni Pit Sampras koji je šest godina zaredom vladao "belim sportom"!

Federer priznao da je Nadal bio uz njega dok je razbijao Đokovića! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 18:43 Đoković je ispadanjem izgubio svaku šansu da povrati prvo mesto na ATP listi! Rodžer Federer, Foto: printscreen Rodžer Federer je spektakularnom igrom presudio Novaku Đokoviću i na tron ATP liste poslao Rafaela Nadala koji se pridružio ovoj dvojici koji su po pet puta završavali godinu na prvom mestu!

Jedan novinar je upitao Nadala kako se zahvalio Rodžeru Federeru, da mu nije možda poslao poruku,  pošto mu je omogućio da godinu završi na prvom mestu ATP liste.

Nadal je vrlo kratko odgovorio pa se potom nasmejao: "To je privatna stvar!"

Nadal i Đoković bi trebalo da učestvuju i reprezentuju svoje zemlje na predstojećem Dejvis kupa koji se održava u Madridu!

Izašao na teren, a ono što je imao na majici nateraće vam suze na oči! Jedan je Đoković (FOTO)

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 22:44 Simbola velikih stradanja. Novak Đoković, Foto: EPA/Will Oliver Najbolji srpski teniser Novak Đoković izašao je na meč protiv Rodžera Federera sa čuvenim srpskim simbolom. Novak je na grudima nosio Natalijinu ramondu. Ovaj cvet poznat je i kao cvet feniks jer i kad uvene i potpuno se osuši može da oživi ako se i malo zalije.

BONUS VIDEO 

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"