Novi selektor Srbije odgovorio da li se Đoković povlači iz reprezentacije
alo.rs
Novak Đoković Viktor Troicki Dušan Lajović Nenad Zimonjić
Novak Đoković Viktor Troicki Dušan Lajović Nenad Zimonjić, Foto: Alo/Marko Metlaš

U nekoliko dana TSS je zamenio selektore muške i ženske reprezentacije. Dame vodi Dušan Vemić, a gospodu Viktor Troicki.

Novi selektor muškog sastava, koji je kao igrač osvojio Dejvis kup 2010. i ATP kup 2020. uspeo je čak i da iznenadi najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića preuzimanjem nacionalnog tima.

- Nole je bio iznenađen koliko i ja. On je bio sa strane, nije hteo previše da se meša. Njegovo je bilo da Dejvis kup ostaje na mlađima i da će oni nositi reprezentaciju, a da će on biti tu da pomogne. Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, svi su oni mlađi od naše generacije, koja je osvojila Dejvis kup. Nole je glavni član i od njega nam zavisi dosta. On želi da polako prepušta mesto mlađima. Da ne bude zabune, nije rekao da se povlači, ali videćemo kada može da igra. Naravno da će biti na raspolaganju. Moj posao je i da Novaka nagovorim da igra kada može. Nije se previše mešao u izbor selektora. Bio je iznenađen, ali mi je poželeo sreću, jer su svi bili za to - rekao je Troicki za beogradske medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)