Đoković, Borjan
Twitter/Никола Недељковић
Novak Đoković, Foto: AP/Sam Greene

Novak Đoković je prošao u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, a posle pobede nad Semom Kverijem rekao je i da je u meč ušao nešto nervozniji.

Novak je slavio sa 7:5, 6:1, ali je kasnije rekao kako nije dugo igrao i da je bio pomalo uzbuđen zbog povratka na teren.

Od progona iz Knina i izbegličkog kampa sve do JUNAŠTVA U DANSKOJ! Kako je samo pravdu dugo čekao...

Retki imaju priču kao Zvezdin golman. Milan Borjan, Foto: Profimedia Kosmička pravda je, kao i svaka druga, spora, ali dostižna. U slučaju Milana Borjana, ona je zadovoljena posle više od 20 godina. Ono veliko, što je u životu tadašnjeg 8-godišnjaka bilo ucrtano kao neminovno, nesrećnog jutra 1995.

Ipak, čini se da je to bio samo jedan od razloga što je sa mnogo emocija ušao u meč. Kasnije je priznao da je pre izlaska na teren u svlačionici pratio meč Kopenhagen - Crvena zvezda.

Na jednom video snimku, na kojem je Novak snimljen kako ulazi na teren kompleksa u Mejsonu, Novaku je neko sa strane dobacio:

"Prošla Zvezda, brate!"

PROČITAJTE JOŠ:

Novak se samo osmehnuo i dodao:

"Video sam".

Kada se sve završilo u meču sa Kverijem, Novak je u izjavi za Sportklub na terenu poručio:

"Možda sam zato bio malo nervozniji na startu jer sam do tri minuta do ulaska na teren skakao u svlačionici! Zapravo u tereteni. Zagrevao sam se i pratio utakmicu sa trenerom Goranom i celom ekipom iz eks Jugoslavije. To je stvarno neverovatan podvig! Sve čestitke celom timu. Pogotovo Borjanu. Da odbrani toliko penala.... Ja to u životu nisam video! Svaka im čast!", poručio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!