Novak Đoković
AP Michel Euler
Novak Đoković

AP Michel Euler

Novak Đoković, Foto: AP Michel Euler

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da je ekipa vredno trenirala prethodnih dana i spremno dočekuje sutrašnji start Dejvis kupa protiv Japana.

VESTI NA OVU TEMU:

 "Spremni smo, bez obzira što je iza svakog od nas duga i naporna sezona. Imamo poverenje u našeg selektora Nenada Zimonjića i sigurni smo da će doneti najbolje moguće odluke i izvesti sastav koji će moći da izvuče maksimum. Japance ne treba potcenjivati, bez obzira što Kej Nišikori neće igrati. Imaju borbene tenisere, ali nadamo se najboljem mogućem početku i pobedi koja bi nam dala samopuzdanje pred možda i odlučujući duel protiv Francuza. Idemo korak po korak, dan po dan, pozivam sve da nas podrže", poručio je Ðoković.

Meč između Srbije i Japana igra se sutra od 11 sati.

Novak Đoković se sprema za Dejvis kup, ali izašla nova fotografija i zabrinula sve ljude koji ga vole (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 14:26 - 19.11.2019. 14:39 "Pa on se osušio..." Novak Đoković, Foto: EPA/Will Oliver Drugi najbolji teniser sveta Novak Đoković je u Madridu, sprema se sa ostalim momcima iz selekcije Srbije za svoje prve mečeve na Dejvis kupu. Međutim, jedna fotografija kao da je zabrinula njegove navijače.

 Meč između Srbije i Japana igra se sutra od 11 sati.

BONUS VIDEO:

Mitrović: Zaslužili smo pobedu protiv Ukrajine