Novak Đoković - Pjer i Tesla
printscreen instagram
Novak Đoković - Pjer i Tesla

printscreen instagram

Novak Đoković - Pjer i Tesla, Foto: printscreen instagram

Bez obzira koliko se namrgođeni, ljuti ili nervozni, ova dlakava i nežna stvorenja vam rastope čelično srce u deliću sekunde!

PROČITAJTE JOŠ: 

Čak i najveće teniske zvezde ne mogu da se odupru njihovom šarmu i slatkoći, a mi vam predstavljamo najpopularnije tenisere i njihove pse!

Novak Đoković - Pjer i Tesla

printscreen instagram

Novak Đoković - Pjer i Tesla, Foto: printscreen instagram

1. NOVAK ĐOKOVIĆ - PJER I TESLA!

Novak i Jelena su ponosni vlasnici dve pudle, Pjera i Tesle! Pjer ima i svoj Tviter nalog, a čak je i bio u časopisu "Vogue"!

Pijer je star 11 godina i veoma je miran pas, dok je sa druge strane Tesla star svega 5-½ godina i voli da se igra i mazi!

Ako niste znali Pjer ima svoj pasoš, a baš kao i svoj gazda trudi se da ne jede hranu sa glutenom!

2. ENDI MAREJ - RASTI I MEGI MEJ!

Ovaj Škot je ponosni vlasnik dva Border terijera! Endi je objasnio čak i odakle potiču njihova imena! Rasti je nazvan po legendarnom Lejtonu Hjuitu, koji je Marijev najomiljeniji teniser, dok je Megi Mej nazvana po njegovoj najomiljenijoj pesmi koju izvodi Rod Stjuart!

Megi Mej piše artikle za "Tennis Space"!

3. SERENA I VENUS VILIJAMS - DŽEKI, LORELAI i HAROLD

Iako obe sestre Vilijams vole svoje pse, samo starija sestra Venus dozvoljava svom ljubimcu da trenira uz nju! Kako sama kaže, Harold ni ne voli tenis, ali uvek je srećan kad je uz nju, a ona voli da ga stavi u svoju torbu!

Njena mlađa sestra poseduje Džek Rasela, koga zove Džek i Maltezera Lorelai!

4. MARIJA ŠARAPOVA - DOLČE

Možda i najpoznatiji pas na listi je u vlasništvu Ruskinje Marije Šarapove! Naime, Dolče je poznat po tome što je sa njom snimao reklame za "Canon"!

Kako Marija otkriva, ovaj Pomeranac je zaštitnički nastrojen prema Šarapovoj!

5. RAFAEL NADAL I RODŽER FEDERE 

Uz Novaka Đokovića, dvojica najboljih tenisera ikada ne vole pse, Švajcarac je jednom prilikom otkrio da se plaši ovih stvorenja! On je oduvek imao mačku, kako sam priznaje zbog toga nije navikao na pse!

I Nadal nije ljubitelj pasa, u svojoj biografiji 2010. godine je otkrio da ne veruje njihovim namerama! Španca očekuje ženidba, pa možda kad bude imao decu sa  Marijom Fransiskom Perelom, možda se i predomisli po tom pitanju!

6. BONUS RUNDA! BATISTA AGUT I OSTALI!

Robert Batista Agut je za svoj deseti Božić na poklon dobio konja Baguira, od tog dana on se zaljubio u te plemenite životinje!

Ovaj Španac sad poseduje čak sedam konja! "Oduvek sam imao san da posedujem štalu sa konjima, a sad mogu da vam kažem da je to dobar život!" - rekao je Agut!

Voznjacki, Zverev, Šapovalov i mnogi drugi, su ponosni vlasnici pasa!

BONUS VIDEO 

Prazan stadion u Viljnusu