Đoković, Kirjos
EPA/Riccardo Antimiani
Novak Đoković i Nik Kirjos

twitter/SI_Tennis

Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis

* Ulazak Federera i Nadala je promenio dinamiku ATP Saveta

* Nisu pričali o Kirjosu

* US Open počinje sutra

Novak Đoković je rekao da se na sastanku ATP Saveta u Njujorku nije pričalo o kazni za Nika Kirjosa, koji je na turniru u Vašingtonu napravio pravi skandal na terenu, on je u finalu vređao sudiju i priredio haos po ko zna koji put u karijeri.

Bio je bezobrazan i zahtevao je odgovore, Đoković mu sasuso sve činjenice u lice!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 17:08 Čovek koji se drži do reči! Novak Đoković, Foto: twitter/ByJoeFleming * Novinar je bio bahat prošlog puta kada su se sreli * US Open počinje 26.

„Nismo pričali o tome. Koliko sam ja informisan, nije bilo priče o kažnjavanju bilo kog igrača, a ja sam u Savetu sedam godina. Upravni odbor i menadžment su odlučili tako, verujem u saradnji sa turnirom i procenili kakva je šteta za sam turnir ili kakva je kazne adekvatna“, dodao je broj jedan.

Ulazak Federera i Nadala je promenio dinamiku ATP Saveta, otkrio je da su mu mečevi u finalu (Federer) Vimbldona 2019. i u finalu (Nadal) Australian Opena najomiljenije pobede u karijeri:

„Njihov uticaj je već velik. Legende ovog sporta, dva velika imena u Savetu. Već su ostavili utisak na ostatak grupe u Savetu, na veći deo grupe, svi znaju da oni teže da doprinesu u diskusijama i donošenju odluka. Bilo mi je interesantno na prvom sastanku, nikad niste imali svetskog broje jedan, dva i tri u ATP Savetu, u toj grupi od deset igrača. Sve što čujem od drugih igrača je pozitivno, sve je prošlo dobro, vrlo su angažovani, tako da se radujem radu sa njima. Prethodni sastanci su trajali šest i sedam sati, a ovaj poslednji dva sata i 15 minuta. Sada je sastanak bio dobro pripremljen. Nismo išli sa svim temama, ali dobro je da smo radili tu pripremu sastanka, tako da imamo efikasniji rad“, zaključio je šampion US Opena.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda