Novak Đoković i Goran Ivanišević
ALO/Marko Metlaš
Novak Đoković i Goran Ivanišević

ALO/Marko Metlaš

Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: ALO/Marko Metlaš

Novak Đoković i jedna banka danas su objavili početak saradnje.

Đoković, koji je na poziciji broj jedan u tenisu u rekordnom periodu od 317 nedelja, biće brend ambasador njenih ogranaka u srednjoj i istočnoj Evropi.

Banka će podržati nedavno otvorenu Tenisku akademiju Novaka Đokovića u Beogradu.

- Počastvovan sam što sam postao brend ambasador i partner banke u projektu Teniske akademije „Novak Đoković“ koji mi je veoma važan. Sada ćemo još snažnije podržati mlade tenisere u nastojanju da postanu šampioni kako na terenu, tako i van njega. Činjenica da sam imao jak tim pravilo je veliku razliku u mojoj karijeri i želim da takvo okruženje pružim svim talentima u akademiji. Banka je važan partner koji je prepoznao našu misiju i zajedno ćemo raditi na razvoju i unapređenju tenisa - izjavio je Novak Đoković.

Saradnja je zaključena na period od tri godine sa mogućnošću produženja.

Pored opšte podrške akademiji, banka će podržati učešće mladih igrača na važnim omladinskim turnirima. Uz pojavljivanje u reklamama i aktivnostima na društvenim mrežama ove grupacije.

Novak će učestvovati i na odabranim događajima banke. Prva reklama nedavno je snimljena u Monte Karlu, boravištu Novaka Đokovića, i biće emitovana u srednjoj i istočnoj Evropi za nekoliko dana.

Novak Đoković je osvojio 82 ATP turnira, među njima 18 Grend slem turnira. Pobedio je na sva četiri Grend slem turnira, najskorije – deveti put – na turniru Australian Open u februaru. Rođen je u Beogradu, ima 33 godine, oženjen je i ima dvoje dece.

PROČITAJTE JOŠ: