Novak Đoković
AP/John Minchillo
Novak Đoković, Sinsinati 2019

AP

Novak Đoković, Sinsinati 2019, Foto: AP

Prvi teniser sveta Novak Ðoković, posle plasmana u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, istakao je da je ne rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu u pobedi nad Špancem Pablom Karenjom Bustom.

"Znam da te boli, Gorane..." Srbin očitao Ivaniševiću lekciju koju neće zaboraviti (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 09:04 - 16.08.2019. 09:31 Novak je očito nepobediv u svakoj igri. Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA/Peter Klaunzer Prvi reket sveta Novak Đoković savladao je Španca Pabla Karenja Bustu i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju. Đoković se posle pobede 6:3, 6:4, opustio sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

Srpski as savladao je 55. tenisera sveta 6:3, 6:4 i izborio duel sa Francuzem Lukom Pujom na putu ka odbrani trofeja.

"Rezultat ne pokazuje koliko je na terenu bio težak meč. Bila je prava borba. Servirao sam dosta dobro, verovatno je to bila najbolja stvar za mene u tom meču sa preko 70 odsto prvog servisa. To me je izvuklo iz problema u drugom setu kod brejk lopti za Bustu", rekao je Ðoković, a prenosi sajt ATP-a.

Novak Đoković

AP/John Minchillo

Novak Đoković, Foto: AP/John Minchillo

Ðoković je pohvalno govorio o igri Karenja Buste.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bio je veoma solidan. Igrao sam protiv njega nekoliko puta, znam koliki kvalitet poseduje i koliko je agresivan. Čim prebacim "mekše" lopticu usledio bi jak bekhend ili forhend", zaključio je Novak.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!