Novak Đoković
Profimedia
Novak Đoković

Profimedia

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Amerikanac Sem Kveri je savladao Francuza Pjer-Iga Erbera u dva taj-brejka 7:6 (2), 7:6 (1) pre svega zahvaljujući sjajnom servisu (18-4 as udarci). Kveri će u drugom kolu igrati protiv prvog nosioca Novaka Đokovića, u sredu.

Novak Đoković ispao u prvom kolu Sinsinatija! Meč trajao samo sat vremena! (VIDEO)

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 12.08.2019. 21:06 - 12.08.2019. 21:22 Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN Srpski teniseri Novak Djoković i Janko Tipsarević eliminisani su u prvom kolu dubla na turniru u Sinsinatiju.

Taj meč je treći po redu u dnevnom programu, tako da će Novak negde između 20-21 čas na teren.

Endi Marej poražen je u svom povratničkom meču u pojedinačnoj konkurenciji. Škota je u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju u dva seta savladao Rišar Gaske sa 6:4, 6:4.

Američki glumac otkrio koja holivudska lepotica je bodrila Noleta, a onda i sam dao stav o finalu Vimbldona! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 20:00 Prvi put je gledao teniski meč Novak Đoković, Foto: EPA/Adrian Dennis * Pobedio je Federera posle skoro pet sati igre sa 3:2 * Švajcarac je imao dve meč lopte koje nije iskoristio * I dalje se govori o ovom istorijskom meču Novak Đoković je trenutno u Sinsinatiju gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine upravo protiv Rodžera Federera.

Bio je ovo prvi Marejev meč u pojedinačnoj konkurenciji od Australijen opena, na kojem je najavio da će se penzionisati.Britanac je u međuvremenu operisao kuk, zamenio ga je plastičnim kako bi se rešio bolova.

U junu se vratio nastupom u dublu, a posle pet turnira je konačno zaigrao i u singlu. Gaske će u drugom kolu igrati protiv četvrtog nosioca Dominika Tima.

PROČITAJTE JOŠ:

U prvom kolu je eliminisan i 14. nosilac iz Hrvatske Marin Čilić bolji je bio Moldavac Radu Albot sa 6:4, 7:6 (6).